Mely magzati korban végzett ultrahang eredményekből derül ki a törpenövés?
Hátha tudtok segíteni,vagy hallottatok hasonlót.33 hetes kismama vagyok.
Nem volt problemamentes a terhessegem sajnos.Félidőnél kiderült,hogy kevés a magzatvíz.
Voltam genetikusnál,vett mintát a magzatvízből.Genetikai rendellenesség nem derült ki.
Magzati szív uh rendben.
Sajnos adatokat most nem tudok mondani,de a szonográfus ráirta a leletre,hogy a sípcsont kisebb mint kellene.Annyit tudok hogy 0,7 mm az elterés a combcsont és a lábszár között.A combcsont is lemaradásban van,de súlyban is 2 héttel le van maradva,amikor is kevesebb volt a magzatvíz ugye.
De az egyik orvos azt mondja hogy gyarapszik,növöget,a lemaradás meg van.
A másik meg azzal célozgat,hogy lehet törpenövésű lesz.
Eszem megáll.
Genetikai rendellenességekben kijött volna ha tenyleg ez a helyzet vagy sem?
Ez már csak akkor derúl ki ha megszületik?
Teljesen ki vagyok
Uh-n nem lázszik. Nálunk szintén családban unokatesóm gyerekénél volt ez gyanú. Ott az volt, hogy 3 éves koráig vártak, hogy az-e vagy sem. Elvileg azután könnyebb diagnosztizálni. Végül nem lett az, csak nem egy magas csajszi :)
De nálatok is lehet hogy csak sima IUGR vagy genezikailag alacsonyabb lesz.
Köszönöm!
Uh-n végig kisebb,mióta kevesebb volt a magzatvíz,de fejlődik,nől.Csak az egyik orvosban felmerült ez is.
És ha tenyleg az lesz szegénykém?Teljesen ki vagyok borulva.Annyi vizsgálat és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!