Lehetek terhes ?

Figyelt kérdés

2023.08.13-18ig tartott az utolsó mensim.

Azóta viszont nem jön meg.

A párommal szeptember 16.án csináltuk védekezés nélkül.

Mivel akkor nem volt ovulációm nem hinném, hogy az vagyok.

Kb akkr kellett volna megjönnie amikor csináltuk.

Mellfàjdalmam az első perctől van, és pàr napja hüvelyváldék, folytonos éhesség,bár ezek a mensi jelei is lehetnek.

Kedden csináltam egy tesztet negativ lett, igaz a 2 hét csak ma van meg, de mielőtt csinàlnék még egyet kivàncsi lennék a véleményekre. lehetséges teherbe esni ovuláció nélkül?

2023. szept. 30. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Ovu nélkül lehetetlen.

Nekem viszont a 30 évi mensi alatt volt 2 olyan ciklusom, hogy akkor volt ovum amikor megjönnie kellett volna, így 2 hetet csúszott a mensim

2023. szept. 30. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:

ha késik a mensi, azért késik, mert később volt az ovu (nyilván ha nem a terhesség az ok). az ovu a mensitől visszaszámolva 12-16 nappal korábban van, ez személyenként változó, de egy embernek mindig ugyanannyi nap. ezért van, hogy aktus után 2 héttel már biztosat mutat a teszt. tehát ha ennyit csúszott a mensid, akkor lehet épp "jókor" voltatok együtt a babához.

a kedd még épp korai volt teszteléshez, pláne ha esetleg nem is érzékeny (10es) tesztet használtál. a mai-holnapi teszt már biztosabbat mutathat

2023. szept. 30. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes
2023. okt. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!