Van, aki 6+1 napon ment orvoshoz és már volt szívhang?
Tudom, hogy elég hamar van az időpontom, de 6-án elutazom és előtte mindenképp szeretném, ha megnézne egy orvos, hogy ne izguljam/idegeskedjem végig azt a 3 hetet. Nem magánutazás, hanem munkavégzés így lemondani nem tudom és mivel papírom sincs még a terhesség tényéről erre hivatkozva halasztást vagy visszavonást sem kérhetek. Illetve a rákszűrés miatt is minél előbb szeretnék menni, mert lassan 2 éve voltam utóljára.
Aki esetleg ugyanígy hamar ment mit látott az orvos? Ha esetleg most még nincs szívhang lehet abból probléma, ha majdnem 10 hetesen tudok legközelebb visszamenni?
Ha pont a konyvben leirt 14. Napon ovulaltal es idoben agyazodott be, akkor már kell lennie embrionak szivhanggal. En 6hetes 1 naposan voltam az embrió 5hetes 6 naposnak volt mondhato es volt pulzalas is.
Nem tudom hogy teged mikor fognak visszahivni. Nekem pl csak a 12. Ultrahangra kellett hivatalosan visszamennem.
Ha netan nem talal meg szivhangot akkor lehetseges 1 heten belul latni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!