Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki 6+1 napon ment...

Van, aki 6+1 napon ment orvoshoz és már volt szívhang?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég hamar van az időpontom, de 6-án elutazom és előtte mindenképp szeretném, ha megnézne egy orvos, hogy ne izguljam/idegeskedjem végig azt a 3 hetet. Nem magánutazás, hanem munkavégzés így lemondani nem tudom és mivel papírom sincs még a terhesség tényéről erre hivatkozva halasztást vagy visszavonást sem kérhetek. Illetve a rákszűrés miatt is minél előbb szeretnék menni, mert lassan 2 éve voltam utóljára.

Aki esetleg ugyanígy hamar ment mit látott az orvos? Ha esetleg most még nincs szívhang lehet abból probléma, ha majdnem 10 hetesen tudok legközelebb visszamenni?

2023. szept. 29. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
6+1 2mm embrió és pulzálás látható.
2023. szept. 29. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az már élő terhességnek számít?
2023. szept. 29. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. szept. 29. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
De így is vissza hívott 8 hetesen
2023. szept. 29. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha pont a konyvben leirt 14. Napon ovulaltal es idoben agyazodott be, akkor már kell lennie embrionak szivhanggal. En 6hetes 1 naposan voltam az embrió 5hetes 6 naposnak volt mondhato es volt pulzalas is.

Nem tudom hogy teged mikor fognak visszahivni. Nekem pl csak a 12. Ultrahangra kellett hivatalosan visszamennem.

Ha netan nem talal meg szivhangot akkor lehetseges 1 heten belul latni akar.

2023. szept. 29. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
6+0 petezsák volt szikhólyaggal. Ha esetleg még nem lesz, ne ijedj meg. 1 héttel később már volt minden 😊
2023. szept. 29. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6+0-n volt szívhang. 9 hetesen voltam legközelebb nála.
2023. szept. 29. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
5+5 hetes terhességnél már látszott a pulzálás. :)
2023. szept. 30. 06:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet pulzálás/szívhang bőven, de akkor se ijedj meg ha még nincs! :)
2023. szept. 30. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!