Valóban le van maradva súlyra? 35 hetes terhes vagyok.
35 hetesen kkb 2600gr volt
37 re született 2800 al
Hát, nem az a baj, hogy most 2 kiló, hanem az, hogy 2 hét alatt kb. semmit nem hízott.
A 2 kiló sem ideális súly 35 hetesen, de beleférne, ha fokozatos tömegnövekedés lenne.
A méretekre már nem emlékszem, de engem is ugyanezzel ijesztettek meg anno. Két hétig kellett szénhidráton meg C-vitaminon élnem, aztán a következő mérésnél tök normális súlyt mértek a babára. "Ja, hát lehet, hogy legutóbb elmértük." Végül 3100 g-mal született meg, semmi baja nem volt.
Elég pontatlan tud lenni a súlybecslés.
Nekem potom 1kg-t mértek el...
Szoval én nem esnék pánikba.
Nem kell pánikba esni, de azt kérdezte, le van-e maradva. Igen, a fentiek alapján le van maradva, aztán jövőhéten majd kiderül, Van-e változás. Ennyi.
Nem feltétlenül van gond, de azért készülj a befekvésre a baba érdekében.
Az én fiam 36+5-re született ( előző este kerültem be magzatvíz elfolyással, akkor megultrahangoztak, és azt mondták, hogy örüljünk, ha 2 kiló lesz)
2950 grammal született, és nyilván nem a 17 óra vajúdás alatt hízott 1 kilót. :D
35 hetesen 2200 grammra becsülték. Két és fél hét lemaradás miatt egy héttel eltolták a szülés várható időpontját, így 42. hétre született 2900 grammal.
De van ismerős, akinek 2500 gramm alatt született a teljesen egészséges babája 40. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!