Szerintetek utazhatok 5 hetes várandósan vagy inkább mondjam le?
Figyelt kérdés
Most derült ki, hogy várandós vagyok (5 hetes lennék amikor repülnénk) már megvolt 3 hónapja a jegyünk Tel-Avivba. Szerintetek inkább töröltessem a repjegyet, vagy az a 2,5-2,5 óra repülés nem tesz kárt a magzatnak?
Illetve decemberre is van egy jegyünk Thaiföld+Vietnám 2 hétre akkor leszek 16 hetes várandós, az már hosszabb út, de elvileg a második trimeszterben lehet ekkora utat megtenni.
Tapasztaltaktól kérdezek!!! Köszönöm előre is.
2023. szept. 26. 13:18
1/6 anonim válasza:
Ilyen fiatal terhességet nem befolyásol.
2/6 anonim válasza:
Csak az utolsó hónapban nem ajánlott az utazás. Biztosításod legyen, hogy ha bármi gond van, ellássanak. Nekem egyszer volt külföldön terhességgel problémám és jobb ellátást kaptam, mint itthon.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek! Én is így olvastam, csak szerettem volna megerősítést.
2023. szept. 26. 14:15
4/6 anonim válasza:
Kettesnél a pont. Legyen jó utasbiztosításod bármi van, ha egyébként nincs panaszod, odamész ahová csak szeretnél:-)
Jó utat, Tel-Avivot nagyon megnézném én is :-)
5/6 anonim válasza:
Én inkább az ázsiai ételmérgezésektől tartanék majd.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, köszi azzal van tapasztalatom sosem volt (minden ázsiai országban voltam eddig) mindenre bevagyok oltva (nem rég voltunk Balin oda kellett) és semmi bajom sem volt ezekre nekem jó a gyomrom.😊
2023. szept. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!