Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi használ rosszullétre?

Kinek mi használ rosszullétre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb-7 hetes terhes vagyok. Olyan problémám van, hogy állandóan rosszul vagyok, a semmitől is rám jön a büfizhetnék, olyan mintha egy csomó levegő megszorult volna bennem. :( Tegnap hánytam is. Az étvágyam nulla, de mégis +2-3 kilóval több vagyok, ami rohadt sok, de elhitetitek hogy így nem tudom magam halálra zabálni, szóval ezt se értem. Alapból nem vagyok nádszál, szóval ezért is zavar. :(

Nektek mi vált be?

2023. szept. 26. 12:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak a harmadik hónap volt émelygős, hányós, úgy oldottam meg, hogy reggel, rögtön felkelés után rettenetesen kiöklendeztem magam, amikor még nem volt semmi a gyomromban. Ilyen rohamszerűen öklendeztem, úgy negyedórán át. Aztán amikor elmúlt az öklendezőgörcs, jobben lettem, utána egész jól lement a nap. A negyedik hónapra viszont teljesen megszűnt ez a reggeli hányinger.
2023. okt. 3. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!