Akinek 36 hetesen kisebb volt a babája (az enyém 2 héttel), mint kellett volna, mennyivel és mikor született végül?
2 héttel kisebbnek mérték 34. Héttől kezdve. Előtte azt hiszem még csak 1 héttel volt kisebb. Ugye ez csak becslés a fejkörfogat-haskörfogat-combcsont hossz alapján. Bármelyik kisebb vagy nagyobb m mint az átlag az torzítja az eredményt.
Végül 41 héten 3600 grammal született...
Nálunk 36hetesen már nincs uh.
30hetesen van az utolsó, ott 27-28hetesnek becsülte a doki.
39+1nél megsaccolta egy mások doki 2.2kg-nak.
39+2-n megszültem 3.3kg-val.
Ez egyáltalán nem probléma, ó kisebb testalkatú, ennyi :)
Nekem is végig kisebb volt egy héttel, az orvos 40.-en ráírta a papíromra hogy degeneráció, úgy szóltam rá, hogy nézzen már rám, mégis mekkora legyen. Én a méréseknél még örültem is neki, hogy majd talán nem szenvedek annyira. Végül 41.-en született 3100g-mal. Most a 2. lányom is 2500g a 37. héten, kíváncsi leszek mi lesz a vége :)
Nekem most olyan érzésem van, hogy felremertek, aztan majd kiderul... :)
Utolso elotti, te mikorra vagy kiirva?
Köszönöm mindenki válaszát. :)
10.10-re, de szerintem nem húzza ki addig 😅
Egyre erősebbek a jóslóim, tegnapelőtt már nem aludtam, úgyhogy szerintem pár nap max :)
De majd megírom mekkora lett :)
Dokinéni amúgy azt mondta olyan 2800-ra számítsak, nem lesz akkora (se :D) mint az első.
Te mikorra vagy?
Én is kíváncsi leszek, ti hogy végzitek:)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!