20 hetes kismama vagyok, gyakran a pulzusom 100 körül van, a vérnyomásom az normális. Fájhat ettől a fejem, vagy más oka van? Mit tegyek a magas pulzus ellen?
Figyelt kérdés
2008. jan. 7. 10:54
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy fájhat ettől a fejed, hisz egy kicsit jobban a ver a szíved és az pumpálja a vért és így mindenhova több jut, vagyis a fejedbe is és ezért fájhat!De ha nem mulik akkor a biztos, ami biztos alapon menj vele orvoshoz!
2/3 anonim válasza:
A megemelkedett pulzus szám ormális.Gondlj bele,a szíved 40-50%-al dolgozik többet.Arra ügyelj,hogy maradjon 100 körül.Az enyém is így van.Sajnos a fejfáj´s is beletartozik a terhességhez,de állt.a ve´gefele´.Lehet,hogy az idöjárástól is fáj.Pihenj,lehetöleg gyógyszer nélül.
38hetes kismama.
3/3 anonim válasza:
Fájhat a fejed, sőt kialvatlanabb is lehetsz, akkor is ha 8 órát alszol, mert a szíved állandóan túlterhelt. Nekem a citromfűtea bevált és azt lehet egész terhesség alatt inni. Azért nem árt egy ekg és egy pajzsmirigy-vizsgálat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!