Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki úgy esett teherbe...

Volt aki úgy esett teherbe hogy szedett frontint/sanaxot?

Figyelt kérdés

Ma derült ki hogy kismama vagyok, 2x 0.25 mg szedek belőle. Szeretném minél előbb letenni. Ti hogy csináltatok?

Kérlek ne pontozzatok le senkit aki őszintén leirja a tapasztalatat.

2023. szept. 22. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

3-as vagyok, napi 3-szor felet szedtem a 0,5 mg-os rivotril-bol. Az első uh-,ra már letettem (12. hét), fokozatosan csökkentettem. Az a baj, hogy pont az első 12 hétben nem kellene semmit szedni szerintem,. Ilyenkor van tiltva a legtöbb gyógyszer, ekkor alakulnak ki a szervek. A dokik véleménye ez volt:

Hazidoki: ne szedjek semmit, minden árt.

Pszichiáter: szedhetem szülésig.

Genetikus: szedhetem szülésig.

Nődoki: nem tudja, de inkább ne.

Én inkább letettem. Ilyen kis adagról, mint a tied le lehet szokni simán. Gyerekem egyébként tanulási zavaros, de ezt nem fogja tudni senki, hogy mi ennek az oka. Plusz óvoda végéig, iskoláig ki se derül, úgyhogy én nagyon sokáig azt gondoltam tökéletesen fejlődik.

2023. szept. 23. 08:45
 12/13 Szabó.Jani válasza:
26%

Szextől illetve lombikos kezeléstől már sokan estek teherbe, de úgy még senki, hogy xanaxot szedett...

Bocs, de túl magas labda volt.

Remélem, h minden renbben van Veled és a baba is egészséges. A Jóisten legyen veletek, óvjon titeket!

2023. okt. 4. 22:21
 13/13 NTBS ***** válasza:
Nem halottam még ilyet.
2023. okt. 12. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!