24 hetes terhes vagyok és 1 hete van előtejem. Normális mennyiségileg az ha folyamatosan jön belőle egy két csepp?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 20:27
1/9 anonim válasza:
Igen, normális. Nálam is volt. Éjjel néha kifolyt már a lepedőre is... szerencsére jól ment a szoptatás utána.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nyomkodni nem szabad, de nyomás hatására rengeteg ki jön azis normális?
Bocsi a hülye kérdések miatt, aggódó kiemama vagyok
2023. szept. 22. 20:30
4/9 anonim válasza:
Normális az is, terhesség alatt cifrább dolgok is történhetnek ;)
5/9 anonim válasza:
Normális. Mem függ ösze a későbbi tejtermeléssel.
Azt mondják, ne fejd, de nekem muszáj volt, mert nagyon feszült a mellem, és nem folyt magától.
6/9 A kérdező kommentje:
Hallottam hogy nem szabad nyomkodni mert hogy kora szulest okozhat elvileg
2023. szept. 22. 20:42
7/9 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem.
8/9 anonim válasza:
7es vagyok. 2 évig szoptattam igény szerint. Elválasztás után még 3 évig volt a melleimben tej.
Azt hiszem, kicsit túlteljesített a szervezetem 😀.
9/9 anonim válasza:
Nekem is kb a 24 hettol volt. Olyan is h a polom pulcsim atazott a mennyisegtol.
Meltarto betetet hordtam mert szinte folyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!