Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudod, hogy milyen...

Honnan tudod, hogy milyen nemű gyereked lesz?

Figyelt kérdés
Nyilván ha az orvos elmondja... nem arra gondolok. hanem előtte sokan már érzik, sokan már akkor is mikor még nem is terhesek tudják hogy milyen gyerekük lesz. Miből érzed ezt meg?
2023. szept. 20. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Gendersemleges amíg be nem tölti a 18-at, utána eldönti.
2023. szept. 20. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, mit keresel a gyerekvállalás témában? Itt senkit nem érdekel ez az agymosás. A kérdés arra vonatkozott, hogy lány vagy fiú, azaz XX vagy XY kromoszómával rendelkező magzatnál volt-e valakinek megérzése, hogy melyik lesz? Azt ugye tudod, hogy akárhány éves lesz, akármilyen ruhát/frizurát hord majd, a kromoszómája akkor is ugyanaz marad?
2023. szept. 21. 10:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudat alatt nem érzed meg??
2023. szept. 21. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát leginkább sehonnan. Sok olyan van, aki teljesen mást érez mint ami lesz.

Nekem az első baba kisfiú, és a legelején volt egy nagyon erős megérzésem hogy ő bizony kisfiú. Később a terhesség során meg is álmodtam-amikor még nem tudtam.

A második babàt most várom. Vele amikor elmaradt a menstruációm azt álmodtam, hogy rózsaszín ruhákat veszek a boltba a kislányomnak. Pedig meg voltam győzödve róla hogy csak késik a menstruációm. Vele nem volt ilyen erős megérzésem egyszer sem, holnezt éreztem hol azt. De még egyszer álmodtam róla, hogy lány lesz. 33 hetes vagyok, eddig mindig valóban annak mondtàk 😊

Mellesleg mindi azt hittem egy fiam egy lányom lesz, aztán miután megszületett a kisfiam azt hittük majd a második is az lesz. Hát vegül most mégis az első megérzés jött be :)

2023. szept. 22. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
19%
Én nagyon fiút akartam, amikor megpillantottam a tesztet és megláttam a kék csíkot rögtön szaladtam a tükörhöz és ahogy néztem a hasam olyan kékesnek láttam körülötte mindent. Jó ez így hülyén hangzik, nem is adja vissza amit láttam v éreztem, de lényeg h én akkor tudtam h nem lehet más csak kisfiú. Ezek a kínai naptárak nekem lányt írtak mindig meg a hülye jóslatok, mégis kisfiam született 🙂
2023. szept. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!