Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan vásárolt?

Ki hogyan vásárolt?

Figyelt kérdés
Februárra vagyok kiirva és igen már most vásárolok, a kérdésem az lenne hogy vegyek e rövid újjú body-t vagy sem az újszülöttemnek? Vettem már egy halom hosszuújjúsat, jelenleg 3 db rövid ujjú van amit ajándékba kaptunk.
2023. szept. 15. 21:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem felesleges februárra rövid ujjú.
2023. szept. 15. 22:20
 2/36 anonim ***** válasza:
31%

ujjú

Rövid u.

Ne, ne vegyél. Februárban épeszű ember nem hord rövid ujjú ruhát. Újszülöttre meg végképp nem adunk rövidet, ha csak nem trópusi éghajlaton éltek.

2023. szept. 15. 22:32
 3/36 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ hogy szeretnéd öltöztetni. Ha hosszu body és naci elég, nem kell több réteg akkor ne vegyél. Ha régi alá akarsz adni bodyt akkor kellhet a rövid, de ha ujjatlan régit adsz rá akkor nem kell. Lehet hogy kelleni fog, mert épp fagyos baba lesz, es retegesen kell öltöztetned. Ezt előre nem tudhatod, de ha épp kelleni fog és nincs 1 nap alatt lehet venni.
2023. szept. 15. 22:33
 4/36 anonim ***** válasza:
67%
Régi = rugi akart lenni
2023. szept. 15. 22:34
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
Én minden évszakban használtam rövidujjú bodyt, télen a hosszujjú alá adtam vagy rugdalózó alá
2023. szept. 15. 22:35
 6/36 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi a kioktatást kettes.Úgyvagyok vele hogy februárban nálunk 20fokok vannak itt ahol élek ezért vagyok bizonytalan. Megtartom azt a hármat ami van mert tényleg újszülött holmik. Lehet hogy még azis kicsi lesz rá kitudja.
2023. szept. 15. 22:38
 7/36 A kérdező kommentje:
5ös énis erre gondoltam.Ha ráadok egy együttest vagy egy rugit én az alá szeretnék adni body-t és értelemszerűen rövidujjú kellene alá.
2023. szept. 15. 22:39
 8/36 anonim ***** válasza:
52%

En csak rovid ujju bodyt adtam a hosszu rugi ala, pedig teli babam volt, de mivel futunk, ezert a hazban nem volt annyira hideg.

Szerintem nyugodtan vegyel meg.

2023. szept. 15. 22:42
 9/36 anonim ***** válasza:
0%

7. Nem, az alá értelemszerűen ujjatlan kellene.

20 fok? :D Az aztán a hőség! :D :D Hát basszus nem, 20 fokban nem adunk rövid ujjút az újszülöttre.

2023. szept. 15. 22:42
 10/36 anonim ***** válasza:
85%
Én jobban szerettem a rövid ujjúakat, mert könnyebb volt ráadni, mint a hosszút. Rugdalózót adtam fölé, abból hosszú ujjút, azt is a rövid fölé volt könnyebb. Mondjuk mi nagyrészt örököltük a ruhákat, de jó sokat, így válogathattam.
2023. szept. 15. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!