Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Belekönyököltem a hasamba...

Belekönyököltem a hasamba miközben feküdtem a hátamon. Lehet baj belőle? 15 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy lehetek ennyire béna. Fájni nem fájt, de éreztem, hogy egy pillanatra mintha befeszült volna a hasam vagy nem tudom, furcsa egy érzés volt. Szerintem nem kis erővel könyökölhettem bele. A méhlepényem elülsőfalia, én valahogy kicsit oldalabb könyököltem, de a méhemet telibetaláltam, az biztos.

Ha nincs görcs vagy vérzés mennétek orvoshoz emiatt?

2023. szept. 12. 11:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Utána a hüvelyem nyilalt egy pillanatra.
2023. szept. 12. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi bajod, ennél strapabíróbb egy terhesség. Különben sokkal egyszerűbb lenne a házi abortusz.

Nyilván ha vérzel, menj orvoshoz.

2023. szept. 12. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy csináltad, de lesz még ilyen, hidd el.

Ha már nagy lesz a pocak, könnyen neki mész vele bàrminek vagy ha kisgyerek van otthon, akkor pláne lehetnek ilyen kisebb ütődések.

Ha nem görcsölsz, nem vérzel és nem szivárog a magzatvíz, akkor semmi gond nincs!

A magzatvíz egyébként védi a babát.

2023. szept. 12. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 34 hetesen a másfél évesem ezt rendszeresen megcsinálja. Szerinted?
2023. szept. 12. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kocsi ajtó csapodott a hasamnak, pont arra az oldalra ahol a bana is van. Még be is pirosodott a hasam, de nem lett baja
2023. szept. 12. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Kérlek menj el orvoshoz és meséld el milyen fejet vágott vagy mekkorát röhögött. Ne nevettesd már ki magad. Terhesség még autóbalesetet is kibírhat gond nélkül, nem ilyen apróságot.
2023. szept. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!