Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorbeteg kismamák segítségét...

Cukorbeteg kismamák segítségét kérném?

Figyelt kérdés

18. héten volt terheléses cukrom, ahol az 1 órás 9,1 illetve a két órás 7,2-es érték volt.

Nekiálltam jobban odafigyelni mikor,mit,mennyit eszem viszont most kezdtem el(23 hetesen), rendesen mérni az evések után a cukromat.

A tegnap reggeli egy órás cukrom 6,9 volt. (Rizskása édesítőszer+mandula tej)

A ma reggeli utáni 1 órás cukrom 8 lett, a két órás 6,9. (Reggeli szintén rizskása, de sima fitt márkájú)

A tízórai és ebédel után rendben volt a cukrom egy órával is(4,6-5,8 között)

Szerintetek ez cukorbetegség lesz, így hogy a reggeli magas? Tudom a rizskása nem jó választás, most hogy így mérve ennyi.. sajnos.

2023. szept. 10. 14:42
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nekem szülés közben mérte a szülésznő a cukromat. 5.2 és 5.5 volt. Vittem be magammal szőlőcukrot és vizet. Inni ittam, de nem ettem semmit közben. Előtte pedig normális diétás ételt ettem.

Szerintem az utolsó étkezés már nem árthat, de én mégis óvatos voltam.

2023. dec. 29. 12:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!