Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr.Oroszèknàl Debrecenben...

Dr.Oroszèknàl Debrecenben Babamozin mindent nèznek?

Figyelt kérdés
Èrtem èn belsőszervekre,mèhszàjra uh-val,testrèszekre is.

#5D babamozi #Dr Oroszèk
2023. szept. 9. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A Nobilisben újabb a gép és több tapasztalata van a hölgynek. Barátnőm Oroszéknál csinálta. Igaz akkor még ők maguk bohóckodtak a géppel, holott még nem csinálták meg a vizsgát (akkor. Nem tudom, hogy azóta igen, ez ~3 éve volt). Nem volt jó tapasztalata, beijesztették, hogy fejlődési rendellenességre utaló jelet látnak, utána átment a Nobilisbe és ott megnyugtatták. Makkegészségesen született.
2023. szept. 9. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Azért az olyan véleménnyel nem értek egyet, hogy fejlődési rendellenesség gyanúval ijesztget... én inkább megijedek és utána megnyugszom mint, hogy vmi gyanúsat lát, nem mondja és beteg baba születik... inkább jelezze, h vmit gyanúsnak lát (még ha téved is), így a kismama is utánajár és megbizonyosodik, hogy minden oké. 😊
2023. szept. 12. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!