Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Talpi szemölccsel terhesség...

Talpi szemölccsel terhesség alatt mit csinálnak?

Figyelt kérdés

Voltunk nyaralni, ahol csak a lábamat lógattam ugyan bele a medence vizébe, de sikerült összeszednem egy szemölcsöt.

30 hetes terhes vagyok.

Ilyenkor mit tudnak csinálni vele?

Lefagyasztják?

2023. szept. 6. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanazt csinálják vele, mint nem terhesen.

Nekem (nem terhesen) lézerrel égették le.

(Magánban. Előtte sztk-s bőrgyógyász által felírt kenőccsel kenegettem 3 hétig, de csak rosszabb lett.)

2023. szept. 6. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Nekem a tenyeremen volt, de terhesen senki nem vállalta a leszedését.

Így a védőnő javaslatára elkezdtem tiszta gyógyszertári alkohollal kenni naponta 8-10alkalommal.

Mire szülni mentem el is múlt

2023. szept. 7. 06:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress gyógypedist, aki foglalkozik talpi szemölccsel.
2023. szept. 7. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint ha nem lennél terhes. Nekem hónapok óta a kézujjamon van egy szemölcs, már sokadjára megyek vissza fagyasztásra, de még mindig nem sikerült megszabadulni tőle sajnos. :( Ha megyek a legközelebbi fagyasztásra, tervezem is megkérdezni, hogy nincs-e valami drasztikusabb megoldás, mert szeretném, ha a szülsig eltűnne, és láthatóan eddig a sokadik fagyasztás sem segített.
2023. szept. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!