Milyen személyiségű lányt képzeltek el a Viktória névvel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 14:15
1/9 anonim válasza:
A legjobb barátnőm Viktória. Egy kedves szép empatikus lányt képzelek el ha ezt a nevet hallom.
3/9 anonim válasza:
Én sajnos csak "béna" Viktóriákkal találkoztam, eggyel még dolgoztam is. Külsőre cuki csaj volt, de ott kavarta a pletykát ahol tudta.
Úgyhogy én egyelőre nem tudok elvonatkoztatni ezektől a tapasztalatoktól, és ellenszenvet vált ki bennem a név.
4/9 anonim válasza:
Szarkavaró,bunkó, aki ott rúg bele a másikba ahol csak tud. Két Viktóriát ismertem, és mind a ketten ilyenek voltak, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen, akit így hívnak, és nem vagyok előítéletes senkivel akinek ez (vagy barmi mas) a neve.
5/9 anonim válasza:
Öntelt , céltudatos, mindenkin atgázolót.
6/9 anonim válasza:
Nekem 2 Viki nevű osztálytársam van, (gimis vagyok) hát, megmondom őszintén, ég és föld a két lány.
Az egyik kedves, félénk, odaadó, jószívű, nagyon aranyos lány, ellenben a másik..
Nem mondom egy szóval sem, hogy bármi bajom lenne vele, nem erről van szó.
De egy borzasztóan akaratos, kíváncsifáncsi lány, főnökösködő.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is Viktória vagyok.
Akaratos magabiztos céltudatos kitartó es határozott nő vagyok hála a jó istennek.
2023. szept. 8. 22:24
8/9 A kérdező kommentje:
Sokban hasonlítanak az azonos kereszt nevuek belsőleg nekem ez a tapasztalatom.
2023. szept. 8. 22:28
9/9 anonim válasza:
Céltudatos, magabiztos, elegáns, barátságos. A névről egy ilyen nő jut eszembe hangzás alapján, de ismerek olyan Viktóriát, aki ennek szöges ellentéte, meg olyat is, aki a leírtakhoz hasonló. Szerintem a név ennyire nem meghatározó, inkább a nevelés, a minták, a genetika :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!