Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás a 8. héten?

Barnázás a 8. héten?

Figyelt kérdés

8. héten járok, hétfőn voltunk UH-n ahol szívhang is hallható volt továbbá mindent rendben talált, zárt méhszáj stb stb. A baba is rendben volt.

Ma reggel éreztem, hogy több a hüvelyinyákom, áttetsző színű, normális volt csak "sokaltam".

Bent munkahelyen ittam egy kvt plusz készítettem egy csalán tea/borsmenta teát mivel hetek óta székrekedésem van és, hogy a tea hátha segít rajtam, 3 kortyot ha volt időm inni, ezt követően pedig még jobban éreztem a "folyást" amit mosdón láttam hogy barnás, halvány barna! Minimális fájdogálásom van.

Személyes tapasztalatra lenne szükségem, hogy más is járt-e így? Normális-e?

Arra is gondoltam, hogy hétfőn ahogy megpiszkált a doki lent abból maradhatott vissza egy minimális vér ami ma ürült ki.

Úgy vélem, hogy ha erősődik a barnázás vagy neadj isten vérzek azonnal fordulok az orvoshoz.

Magánba járok vizsgálatra a héten nem tudok menni a dokimhoz.SZTK-ba nem tartozok itt pesten csak vidéken.

Köszönöm,

2023. szept. 6. 14:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom, kedden voltam nála a beutalókért meg minden, “hívjam nyugodtan ha baj van”

Hívtam. Plusz jó kapcsolatom van vele ezért is hívtam.

Dee nee legyek már megkövezve könyörgöm!:)

2023. szept. 7. 07:02
 22/23 anonim ***** válasza:
23%
Hogy ne lennel megkovezve amikor a sajat es gyermeked egeszseget veszelyezteted mert inkabb dolgozol es szarsz az egeszre mondvan hogy nem reg voltam...
2023. szept. 7. 09:58
 23/23 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, jól tetted, hogy bementél, de persze jó lenne a saját nőgyógyászoddal is beszélni, az ügyeleten nem biztos, hogy annyira alaposak. Kívánom, hogy minden rendben legyen!

Nem tudom mit képzel itt magáról pár névtelen amazon, fantasztikus nevelést kaphattatok, stílus, empátia, mind kiváló szinten van! Gratulálok minden szereplőnek, értékes, kedves és végtelenül okos egyedeket sikerült felnevelni. 👏

2023. szept. 7. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!