Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás a 8. héten?

Barnázás a 8. héten?

Figyelt kérdés

8. héten járok, hétfőn voltunk UH-n ahol szívhang is hallható volt továbbá mindent rendben talált, zárt méhszáj stb stb. A baba is rendben volt.

Ma reggel éreztem, hogy több a hüvelyinyákom, áttetsző színű, normális volt csak "sokaltam".

Bent munkahelyen ittam egy kvt plusz készítettem egy csalán tea/borsmenta teát mivel hetek óta székrekedésem van és, hogy a tea hátha segít rajtam, 3 kortyot ha volt időm inni, ezt követően pedig még jobban éreztem a "folyást" amit mosdón láttam hogy barnás, halvány barna! Minimális fájdogálásom van.

Személyes tapasztalatra lenne szükségem, hogy más is járt-e így? Normális-e?

Arra is gondoltam, hogy hétfőn ahogy megpiszkált a doki lent abból maradhatott vissza egy minimális vér ami ma ürült ki.

Úgy vélem, hogy ha erősődik a barnázás vagy neadj isten vérzek azonnal fordulok az orvoshoz.

Magánba járok vizsgálatra a héten nem tudok menni a dokimhoz.SZTK-ba nem tartozok itt pesten csak vidéken.

Köszönöm,

2023. szept. 6. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

A nőgyógyászati ambulancia bárhol bármikor fogad! Nem kell időpont!

Gondolkozz felnőtt módjára!

2023. szept. 6. 19:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetesen voltam UH-n mindent jónak talált az orvos, majd 6 hetesen (4 nap telt el a kettő között) barnás folyásom volt mint neked. Azonnal ambulanciára mentem, ahol hematomát talált, progeszteron és munka tilalmat rendelt el az orvos. Nem akarlak ijesztgetni, de az, hogy nem rég voltál UH-n és ott minden okés volt, nem jelent semmit és bekellene menni megnézni, hogy most is minden okés. Neked pár óra az életedből, a babádnak meg lehet többet jelentene ha bemennél ambulanciára.
2023. szept. 6. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:
10# áruld már el mit kéne csinálnia??? Elmúlt a barnàzàs...a doki sem tud semmit csinálni.
2023. szept. 6. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Annyiban igaza van az előttem szólóknak, hogy tud progeszteront adni, ha kell, vagy ha talál hematómát, akkor veszélyeztetettként ki tudja írni, javasolhat Magnéziumot, Rutascorbint, Velfemet és így tovább. Nekem sem volt folyamatos a vérzésem hematómával például, de 8 hetesen még nagyon fontos, hogy aprólékosan megnézzék, van-e, mekkora.

Persze más oka is lehet, de van, amire találnak megoldást.

Ettől függetlenül nem értem a kioktató és bántó hangnemet sok kommentnél, ez most egyáltalán nem segít a kismamán.

2023. szept. 6. 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

13!

Nem a 10-es vagyok de ezer meg egy dolog miatt barnázhat amire lehet tudnának megoldást találni

Én nem élnék tovább lelkiismeret furdalás nélkül egy vetélés esetén azzal a tudattal hogy meg sem próbáltam...de szíve joga. Lehet nem is akarta annyira azt a babát.

2023. szept. 6. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Kiegészítésként mindenki csak jót akar, még ha erősebben is fogalmaz. Remélem jól alakul minden, kérdező!
2023. szept. 6. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
39%
Na, ne feltételezzük, hogy nem akarta a babát. Akkor szerintem nem kérne segítséget akár itt, a gyakorin.
2023. szept. 6. 20:33
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan szedtétek, hogy nem akartunk babát de mindenkit megnyugtatnék,hogy akartuk és mivel késő délutánra erősödött a barnázásom az ügyeleti ambulancián kötöttünk ki ahol a babával kapcsolatba mindent rendben találtak, és a méhembe se találtak semmi vérzésre utalót! Gyógyszert sem kaptam. Amennyiben piros vért látok akkor kezdjek aggódni és orvoshoz menni.

Nem gondolom felelőtlennek magam, ahogy a kérdésemben is írtam amint erősödik azonnal megyek, mentem is!

2023. szept. 6. 21:17
 19/23 A kérdező kommentje:

És akkor ne menjünk el amellett, hogy a házi orvosom nem küldött azonnal dokihoz hanem akkor menjek ha vérzek.

Ahogy a munkából haza értem, erősödött, párom intézte is és mentünk az ügyeletre.

2023. szept. 6. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Egy mezei háziorvos mióta kompetens nőgyógyászati dolgokban????
2023. szept. 6. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!