Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás a 8. héten?

Barnázás a 8. héten?

Figyelt kérdés

8. héten járok, hétfőn voltunk UH-n ahol szívhang is hallható volt továbbá mindent rendben talált, zárt méhszáj stb stb. A baba is rendben volt.

Ma reggel éreztem, hogy több a hüvelyinyákom, áttetsző színű, normális volt csak "sokaltam".

Bent munkahelyen ittam egy kvt plusz készítettem egy csalán tea/borsmenta teát mivel hetek óta székrekedésem van és, hogy a tea hátha segít rajtam, 3 kortyot ha volt időm inni, ezt követően pedig még jobban éreztem a "folyást" amit mosdón láttam hogy barnás, halvány barna! Minimális fájdogálásom van.

Személyes tapasztalatra lenne szükségem, hogy más is járt-e így? Normális-e?

Arra is gondoltam, hogy hétfőn ahogy megpiszkált a doki lent abból maradhatott vissza egy minimális vér ami ma ürült ki.

Úgy vélem, hogy ha erősődik a barnázás vagy neadj isten vérzek azonnal fordulok az orvoshoz.

Magánba járok vizsgálatra a héten nem tudok menni a dokimhoz.SZTK-ba nem tartozok itt pesten csak vidéken.

Köszönöm,

2023. szept. 6. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

En ezzel elmennek orvoshoz.

A hetfoi vizsgalatnak szerdan mar ketlem, hogy hatasa lenne.

Es hat a barnazas is verzes.

Surgos esetben ellatnak,vagyis kene nekik, ugyhogy nyugodtan menj be az sztk-ba. Vagy korhazba.

2023. szept. 6. 14:12
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem hematóma volt, élénkebb vérzéssel kezdődött a 9. héten. Viszont lehet progeszteron hiány is, én arra kaptam pótlást már az elején. Sok oka lehet, ezért az lenne a legjobb, ha bemennél ügyeletre, vagy kikönyörögnél egy időpontot a magándokidnál. Engem azonnal fogadott, a vérzés után pár órával, próbáld felhívni!

Lehet banális oka van, de a helyedben nem várnék, főleg, ha görcsölgetsz!

Minden jót Nektek!!

2023. szept. 6. 14:14
 3/23 anonim ***** válasza:

Nekem 2szer is volt, a 6. Héten és a 11. Héten,mindketszer bementem de nem találtak vért,minden rendben volt,görcsöles és derékfajás kísérte. A.2. Alkalomnal a doki azt modnta,mivel pont 1 hónap volt a kettő között és epp abban az időpontban mikor megjönne,hogy a szervezetem emlékszik,hogy meg kéne jönnie, es can aki vegig menstrual, nekem fel napig tart a görcsölgetés meg 2 napig ilyenkor.

Azert érdemes megnézetni, bár nekem a doki azt mondta két eselyes ilyen korai terhessegben, vagy megmqrad a baba vagy nem, teljesen mindegy adnak-e gyógyszert(ha esetleg progeszteron hiány) vagy sem, nem ezen múlik.

2023. szept. 6. 14:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

A progeszteron pótlás nagyon sokat tud segíteni, DE csak akkor, ha bizonyítottan hiány van a hormonból. Ezt vérvétellel tudják igazolni és ha tartósan alacsony, a progeszteron tabletta/kapszula segít.

2-es

2023. szept. 6. 14:24
 5/23 anonim ***** válasza:
58%

Hát ha te barnázgatás mellett nyugodtan tudsz dolgozgatni akkor hajrá...

Egy magzatát féltő nő már a nőgyógyászati ambulancián lenne az ország tökmindegy melyik feléhez tartozik akkor is

2023. szept. 6. 14:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így kezdődött a vetélésem. Nem akarlak ijesztegetni félre ne érts! De menj orvoshoz...

Nekem csütörtök reggel barnázás volt majd délutánra nagy fájdalom és ömlött a vér. Az ikreimből egy elment...

2023. szept. 6. 14:36
 7/23 anonim ***** válasza:
6# mondjuk ezen pont nem tud segíteni a doki. A 8.hèten jellemzően valami genetikai probléma miatt megy el a magzat.
2023. szept. 6. 14:53
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Igen, dolgozgatok de nem nyugodtan, ezért is írtam ide és hívtam fel két rendelőt is időpontért, sajnos azonnal nem kaptam.

Egy minimális jellegű vilagos barna folyástól pánikoltam be. Olvastam a többi kérdést és neten fórumokat, elviekben normális. Most lenyugodtam, mivel délelőtt óta nem jelentkezett újból. Amennyiben a mai nap folyamán vagy holnap előjön újból vagy erősődik azonnal megyek kórházba.

2023. szept. 6. 15:24
 9/23 A kérdező kommentje:
Továbbá, hétfőn teljesen mindent rendben találtak nálam és a babával is, ezért gondolom, hogy akkor amikor vizsgált hüvelyi uhval és a kezével akkor megsérthette a felületet és a mai napon ürülhetett ki belőlem.
2023. szept. 6. 15:25
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

Semmilyen verzes nem normalis, de az elofordul,hogy nem talaljak az okat.

A hetfoi vizsgalat utan max hetfon lehetett volna verzesed, de mindegy.

Mindenki sajat dontese mit csinal.

2023. szept. 6. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!