Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ősszel szivesen...

Terhesen ősszel szivesen mennétek esküvőre?

Figyelt kérdés

Minden érv amellett szól, hogy menjünk, kivéve, hogy a covid óta félek a lebetegedésektől, így terhesen meg főleg. A lagzin lennék 16 hetes.

De...

- van egy ovikezdő időzített bacibombám itthon is, szóval napok kérdése és ígyis-úgyis elkapunk valamit

- ezer éve esküvőre akarok menni, a lányom is imádná és én is

- beszereztem az öltözékünket is, ami nem volt olcsó

- le van foglalva a szállásunk, mert más városban lesz

Egyébként a férjem kollégájáék esküsznek, akiket nem is ismerek. Biztosan fel sem tűnne, ha nem lennénk ott.

Ti elmennétek az esküvőre terhesen a nagy őszi lebetegedős időszakban?

(Tényleg csak ez tart vissza + ha esetleg addig mi is kidőlünk.)

2023. szept. 5. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Simán, ne viccelj. Inkább ősszel, mint nyáron az 5000 fokban, 38 hetesen (úgy végül nem is mentem az első gyerekkel, kb csak légkondi alatt fagyit zabálva tudtam létezni).

A betegségek szempontjából meg valóban sokkal nagyobb rizikó az ovikezdő bacibomba :) Az én nagyobbam bölcsis volt, a kicsi novemberi, élete első ~5 hónapjában konstans náthás volt, alig volt tényleg 1-2 olyan hét, amikor nem kellett egyáltalán szívni az orrát. Ez sajnos elkerülhetetlen, ha a családból valaki közösségbe jár (nálunk apa is távmunkában dolgozik, én is úgy dolgoztam amíg meg nem született a kicsi és utána meg ugye már nem nagyon mentem emberek közé amúgy sem, szóval csak a nagyobb gyerek tudta hozni a bacikat, amit nagy lelkesedéssel meg is tett).

2023. szept. 5. 17:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Eddig voltam eskuvon 10, 19, 28, 32 es 36 hetes terhesen.

Fel sem merult, hogy ne mennek (az utolso trimeszterben nalunk volt mar a korhazi tatyom).

2023. szept. 5. 21:19
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Jajj! A minta anyák😅😅😅

Imádom a vicceket, morbit de teljesen igaz. Kis bacibomba. 🥰🥰

Ismeretlenül is ölelem a bacibombádat.

2023. szept. 5. 21:27
 24/25 egészségszertár ***** válasza:
Szerintem menj. ;-) 1,3/1,6 Béta glükán tablettát szerezz be előtte, ha félsz, hogy elkapsz valamit. Ezt az anyagot javarészt egy élesztő gombából vonják ki és a velünk született immunrendszer védekező hadseregének a fagocitáknak és a makrofágoknak a tápláléka. A kis bacibombának szintén hasznára lesz és nyugodtan add neki az őszi időszakban. Normál esetben napi egy kapszula elég, ha viszont valami támad, pl torok kaparást tapasztalsz akkor napi 5-6 kapszula is mehet kettesével hármasával elosztva. Érezzétek jól magatokat az esküvőn. ;-)
2023. szept. 5. 22:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Ismerősöm a 8. hónapban tartotta meg az esküvőjét. Nagyon szép menyasszony volt, cuki volt a hatalmas pocija!

A fertőzésektől ne félj, nem rosszabb, mint nyáron. (ismerősöméknél pl júliusban lett kovidos a násznép) 😃

2023. szept. 10. 15:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!