Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ősszel szivesen...

Terhesen ősszel szivesen mennétek esküvőre?

Figyelt kérdés

Minden érv amellett szól, hogy menjünk, kivéve, hogy a covid óta félek a lebetegedésektől, így terhesen meg főleg. A lagzin lennék 16 hetes.

De...

- van egy ovikezdő időzített bacibombám itthon is, szóval napok kérdése és ígyis-úgyis elkapunk valamit

- ezer éve esküvőre akarok menni, a lányom is imádná és én is

- beszereztem az öltözékünket is, ami nem volt olcsó

- le van foglalva a szállásunk, mert más városban lesz

Egyébként a férjem kollégájáék esküsznek, akiket nem is ismerek. Biztosan fel sem tűnne, ha nem lennénk ott.

Ti elmennétek az esküvőre terhesen a nagy őszi lebetegedős időszakban?

(Tényleg csak ez tart vissza + ha esetleg addig mi is kidőlünk.)

2023. szept. 5. 13:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Persze :)
2023. szept. 5. 13:56
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Van egy ovisod.... Hát akkor szerintem nincs is miről beszélni 🤣🤣Jó szórakozást! 🙂
2023. szept. 5. 13:56
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi erővel boltba se menj...
2023. szept. 5. 13:57
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Előbb fogsz az ovisodtól elkapni valamit, mint az esküvőn.
2023. szept. 5. 13:58
 5/25 anonim ***** válasza:
11%

"van egy ovikezdő időzített bacibombám itthon"

. Te aztán gyönyörűen beszélsz a gyerekedről...

Most hirtelen jobban érzem magam szülőként.

2023. szept. 5. 14:00
 6/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Úristen😆 Ez most komoly? Érezheted... Hálát adok az Istennek, hogy nem ilyen karórnyelt ember gyereke vagyok, mint amilyen te vagy.
2023. szept. 5. 14:04
 7/25 anonim ***** válasza:
9%
Eléggé gaz vagy h ezt nem tudod eldönteni én a kutyámat nem biznam rad nem h a gyereket bocs “bacibombát”😂
2023. szept. 5. 14:06
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
Jövőhéten megyek, 26hetes terhesen. Ki nem hagynám a lagzis húslevest meg a töltött káposztát emiatt.
2023. szept. 5. 14:11
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Szia, én 17-hetesen megyek 3 hét múlva esküvőre, és már nagyon várom!!! Mikor meghivtak, még nem voltam terhes, de eszem ágában sincs nem elmenni!

Végre nem szoptatom a 14honapost, anyukám vigyáz majd rá és a férjemmel lesz egy szabad napunk amit egymásnak tudunk szentelni, táncolunk!

Az egyetlen aggodalma, hogy a kisfiam ne betegedjen le, nehogy emiatt le kelljen mondanunk.... Na meg persze, hogy ramjojjon a ruhám ☺️

2023. szept. 5. 14:13
 10/25 A kérdező kommentje:
Nemár, hallod.😅 Ez rád nézve kínos. Ha valaki lecsúnyázza, esetleg lehülyézi a gyerekét mit csinálsz? (Teljes mértékben elítélem ezt persze.) Eret vágsz magadon vagy esetleg szobrot készíttetsz magadról, mint a szülőség mintapéldányáról? Látom nagyon jó emberismerőnek érzed magad.👍Szóval, ha azt írtam volna a gyerekem egeszségügyi tekintetben potenciális veszélyforrás kielégültebb lenne az a ritka irritáló személyed vagy esetleg ezt is csúnyának tartod?
2023. szept. 5. 14:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!