Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácstalan vagyok nemtudom,...

Tanácstalan vagyok nemtudom, hogy mit tehetnék még. Több mint egy hónapja nem jön meg a menstruációm, csináltam teszteket amik negatívak lettek, voltam orvosnál... Görcseim vannak, sokat eszek fáj a mellem, kívánó vagyok.. segítség?!.🥺

Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológus??
2023. szept. 4. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj másik orvoshoz.
2023. szept. 4. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a görcsök és a fájó mell azt jelenti, hogy a hormonok dolgoznak azon, hogy megjöjjön.

A sok evés és kívánósság szintén lehet hormonális okokból. A második trimeszterig nem nagyon szoktak jelentkezni tünetként.

2023. szept. 4. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Van hogy kimarad 1-1 hónap évente 1 szer. De meg fog jönni nyilván, ha nem vagy terhes. Sok mindentől függ. Az időjárástól, étkezési szokásoktól, mindentől ami változik.
2023. szept. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!