Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hőemelkedés a 2. trimeszterben...

Hőemelkedés a 2. trimeszterben baj?

Figyelt kérdés

Csak 3 napja megmértem kíváncsiságból, mert fáztam, ekkor 37,0 volt. Ezen szerintem felhúztam magam, aztán 37,4 lett. Tegnap előtt 2x mértem, de nem volt hőemelkedésem. Ma megint rámértem 37,0 volt.

Az ínyem be van gyulladva. Fogorvosnál jártam még a gyulladás előtt (csak megnézte az ínyemen a fehér pontokat), 1,5 nappal rá gyulladt be az ínyem.

Szerintetek bújkál bennem valami, az ínyemtől emelkedett a hőm vagy ez normális terhesen? Régebben szerintem 36,6 volt kb, de nem szoktam nézegetni.

2023. szept. 4. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Se a 37, se a 37,4 nem hőemelkedés. A gyulladást azért jó lenne kezelni.
2023. szept. 4. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Corsodylt használok meg még korábbról van időpontom fogkőleszedésre. Előbbre akarnám hozni, de nem veszik fel a telefont.
2023. szept. 4. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!