Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg a "torz" arc és a...

Tényleg a "torz" arc és a leszállt pocak jelenti a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma 2 hölgy ismerősöm is megegyezte, hogy messze még a vége, hiszen a pocakom nem szállt le, és az arcom milyen szép,nem torzult el?! Nem vizes és egyebek. Nem tudtam ,hogy magának a szülés megindulásának ezek a feltételei.

És a szülés előtti hasmenés? Hányinger? Erről is csak most hallottam. Kérdezték, hogy nem e érzem magam másképpen? De, néhány napja álmosabb vagyok , teljesen elmúlt a vizesedés mindenhol. És talán éhesebb,de enni nem tudok többet. 2 napja kicsit savasabb lettem.

Kérdésem az ,hogy nektek volt bármi olyan elő jel szülés előtti napokban ,akár órákban? Megváltozott az arcotok ? Viselkedésetek? És ez a pocak leszállás is bekövetkezett?

Hétfőre vagyok kiírva. 1 hetem van még. 😊

Köszönöm a válaszokat.

2023. szept. 4. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta kérdező és a válaszolok?
2023. nov. 12. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
A 34.ik héttől rettenetesen néztem ki, bevizesedett az arcom feldagadt a szám a szemhéjam. A bokáim brutálisan néztek ki a 36os lábam bele dagadt a párom 46os papucsába. A hasam a 38.ik héten leszállt... Jóslóim mindennaposak voltak. Aztán 40+3 indítottak, mert nem akart a kisasszony kijönni. Császár lett.
2023. nov. 13. 21:50
 13/13 A kérdező kommentje:

40+3 hétre( Szept.14-én) érkezett meg a kisfiam,magától indult éjjel 00:06kor és 02:48kor mar kint is volt. Villám gyors és könnyű szülés volt. 😊

Egyébként semmi tünet nem volt. Nagyon energikus voltam aznap, jókat ettünk,ittunk,beszélgettünk.

Semmi előjel nem volt. Egyszercsak egy erősebb haskeményedésre/görcsre ébredtem.

2023. nov. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!