Tényleg a "torz" arc és a leszállt pocak jelenti a szülés közeledtét?
Sziasztok!
Ma 2 hölgy ismerősöm is megegyezte, hogy messze még a vége, hiszen a pocakom nem szállt le, és az arcom milyen szép,nem torzult el?! Nem vizes és egyebek. Nem tudtam ,hogy magának a szülés megindulásának ezek a feltételei.
És a szülés előtti hasmenés? Hányinger? Erről is csak most hallottam. Kérdezték, hogy nem e érzem magam másképpen? De, néhány napja álmosabb vagyok , teljesen elmúlt a vizesedés mindenhol. És talán éhesebb,de enni nem tudok többet. 2 napja kicsit savasabb lettem.
Kérdésem az ,hogy nektek volt bármi olyan elő jel szülés előtti napokban ,akár órákban? Megváltozott az arcotok ? Viselkedésetek? És ez a pocak leszállás is bekövetkezett?
Hétfőre vagyok kiírva. 1 hetem van még. 😊
Köszönöm a válaszokat.
40+3 hétre( Szept.14-én) érkezett meg a kisfiam,magától indult éjjel 00:06kor és 02:48kor mar kint is volt. Villám gyors és könnyű szülés volt. 😊
Egyébként semmi tünet nem volt. Nagyon energikus voltam aznap, jókat ettünk,ittunk,beszélgettünk.
Semmi előjel nem volt. Egyszercsak egy erősebb haskeményedésre/görcsre ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!