Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesség és szex?

11 hetes terhesség és szex?

Figyelt kérdés
Lehet h tudatlanság de terhességi alatt mindenképp gumival kell szexelni?

2023. szept. 2. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem, viszont ha egyébként hajlamos vagy a fertőzésekre, akkor érdemes lehet.
2023. szept. 2. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Terhesség alatt semmi megszorítás nincs, gumi nem kell, mert nem lehetsz terhes.
2023. szept. 2. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a terhesség ellen való védekezésre gondoltam hanem a fertőzések miatt
2023. szept. 2. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Semmiféle fertözésveszély nincs, ha rendeszeresen tisztálkoztok (ami gondolom adott), a gumi semmivel sem sterilebb.
2023. szept. 2. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha csak a férjeddel szexelsz, és ő nem beteg, nem csal meg, akkor nem lehet gond.
2023. szept. 2. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

5!

Nem?! Dehogynem 🤣

Pl nálam úgy alakult ki hüvelygomba, hogy a férjem spermáját nem bírta a szervezetem.

Hiába kezeltük le magunkat, elmúlt, ujabb szex, ujab kiújulás.

Utana ahogy gumit húztunk, semmi baj nem volt.

A doki azt mondta,gyakoribb ez kint hinnénk. Megváltozik a hüvely ph-ja, es hopp, kész is a fertőzesveszély.

Ahogy megszültem, ez úgyel is múlt. (Elötte is gumi nélkül csinaltuk mindig, akkor sem volt ezzel gond sosem)

2023. szept. 2. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Mi az elején a biztonság kedvért hasznalunk gumit,ilyenkor hamarabb összeszedek valamit, érzekenyebb vagyok, akkor is ha egész eletemben csak a férjemmel feküdtem le és Ő is csak Velem.
2023. szept. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!