Kismamik, ti beadatjátok/beadattátok a H1N1 elleni oltást?
Figyelt kérdés
Állítólag megint lesz és veszélyes. Aki már túlvan rajta, tapasztalt valamit?2010. okt. 16. 18:15
11/14 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly dec. adattam be magamnak, de akkor nem voltam még terhes. Most az vagyok és nem fogom. Egyrészt, mert amikor szülök nov.-ben még jó lesz, másrészt nem kockáztatok. Te döntsd el hogy mit szeretnél és mit érzel ezzel kapcsolatban! Én tudnék neked mondani olyat is ahol semmi nem történt és olyat is ami borzasztóan végződőtt. Mind a kettő a barátainkkal. Ezért inkább a magad érzéseire hagyatkozz és ne másokára. Beszéld meg otthon a családdal!
Üdv:34h km
12/14 anonim válasza:
Nekem a szülészorvosom mondta, hogy ő még a terhes feleségének sem adatja be. Ez nekem mindent megmagyaráz...
13/14 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta egy kismaminak a telefonba mikor érdeklődött az oltásról tavaly. Hogy ha a mai világba valaki tv-t néz egyből megbetegszik, olvasson inkább könyvet.... :):) Nem is kell többet hozzáfűzni.......
21:09-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!