Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mennyi idős vagyok?

Most mennyi idős vagyok?

Figyelt kérdés
Augusztus 2-án volt az utolsó menstruációm. Néztem kalkulátorokat, de valahol 4hét 2napot ír, máshol meg hogy 5 hetes terhes vagyok. Segítenétek?
2023. szept. 1. 11:27
 1/6 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim egyébként.
2023. szept. 1. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
4 hét 2 nap, ami a terhesség 5ik hete.
2023. szept. 1. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Betöltötted a 4 hetet,tehát ötödik hetes vagy.

Érted? Mint a szülinapodon. Egy napig vagy 30 éves,a szülinapodon. Másnap már harmincegyedik vagy.

A terhességi kor számítása is így történik.

2023. szept. 1. 14:00
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor ha most én 8 hetesen akarok első vizsgálatra menni, akkor gyakorlatilag pl a 7+1 naposan már mehetek? Mert akkor vagyok a 8-dik héten?
2023. szept. 1. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8 hetesen akarsz első vizsgálatra menni akkor betöltött 8ik hétre kérj időpontot. Igazából senki soha nem fogja megkérdezni, hogy hanyadik hétben vagy. Az számít amit már betöltöttél, jelen esetben a 4et. 4 hét múlvára kérj időpontot.
2023. szept. 1. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcadikon vagy. De nem betöltött 8 hetes vagy.

Ha zavar ez a számolási mód,nem tudod értelmezni,akkor számold úgy,hogy 7+2, vagyis 7 hét 2 nap.

Vizsgálatnál a betöltött hét számít.

2023. szept. 1. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!