Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van még esély...

Szerintetek van még esély hogy egy hét múlva már ott lesz a baba ?

Figyelt kérdés

Ma voltam orvosnál menzesz szerint 7 hétben vagyok de az ultrahang alapján 6 hét 2 nap ,csak 13,38 mm petezsák és szikhólyag volt látható Egy hét múlva kell kontrollra mennem,orvos annyit mondott lehet később fogant egy hét múlva többet tud majd mondani.

Nemtudom pontosan mikor volt peteérésem.

2023. aug. 31. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem figylelted az ovut teszttel, és a szerinted amikor meg kellett volna jönnie időpontban csak nagyon halvány teszted volt, akkor nagy valószínűség szerint most hosszabb ciklusod lett volna mint 30 nap, és kb 4-6 napot csúszott az ovulációd.

Próbálj meg megnyugodni, tudom nehéz, de attól hogy idegeskedsz, nem telik gyorsabban a hét, és nem is tudsz mit tenni ellene, ha mégsem fejlődne rendesen a terhesség.

Tehát szerintem amíg nem mész újra dokihoz, addig tereld el a figyelmedet, csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz, és lekötik a gondolataidat a terhességről. Aztán kiderül mi a helyzet. Ha később fogant akkor az a válasz, ha a rosszabbik, akkor sem tudsz mit tenni, és jobb, mintha beteg gyereked születne. Legalábbis én így voltam mikor missed ab lett 11 hetesen.

2023. szept. 2. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:

A halvány teszt nem jelenti azt hogy baj van,nekem is halvány volt és itt van az 5 hónapos babám.

Lehet később fogant így még lehet szívhang,nálam is 6+4 volt.

Kitartást!

2023. szept. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!