Végbéltáji viszketés terhesen??
Aranyerem nincs kint bàr masfèl hete félig kijött erős székelés után, másnap vissza ment. Utàna semmit nem éreztem.. most a mai nap viszket elég sokszor. A higgéniàra nagyon figyelek wczes után zuhanyzok mindig.. a kezemet mindig mosom. Masfél ève voltam góc kutatáson egy allergia miatt akkor vizsgálták a székletemet is, és semmilyen parazita nem volt benne.. akkor mi lehet ez a viszketés ? : ( tippem sincs… de nem tudom van e összefüggés közte de ma elég sokat szelesedem miota ez igy viszket..
volt valaki igy? Tippje valakinek mi lehet ez?? Mit hasznàljak? Milyen orvoshoz menjek ezzel? Ez árt e a babának?
Nekem mikor kijön az aranyerem előtte 1 2 nappal viszket és onnan már tudom sajnos :(
A babának baja nem származik ettől q betegségtől.
Terhesség alatt nem.foglalkoznak vele mondván,hogy még elmulthat szülés után.
Egyebként proktológus vagy sebészet,de igazából ezekhez aranyérrel mennek
Azért nézegesd a székleted, hogy nincs-e benne parazita.
Pl minket meghívott egyszer az egyik rokonunk.Volt egy akkor 4 év körüli gyerekük, és elfelejtettek szólni, hogy jah hát a gyerek férges, én meg ott voltam 7 hónapos terhesen... Szerencsére nem lett baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!