Terhesség alatt volt aki tapasztalt enyhe viszketést a testén? 34. hétben vagyok. Nem vészes hol itt hol ott, de minden nap érzek viszketést. (Kéz, láb, arc, has, popsi😄)
Olvastam vészes viszketésről ami epepangást jelez. Talpon és tenyéren kezdődik majd a test bármely pontja viszkethet. Megijedtem, lehet ez annak a jele is? De amilyen formában én tapasztalom a viszketést az nem vészes. Néha megkaparom és annyi. Ez nem az lányok ugye? Csak jövő hétre kaptam időpontot az orvostól. Azért kérdem itt.
Kérlek benneteket csak olyan írjon aki nem támad! Mert már néha félek ki írni bármit is. Mert a semmiért is kapok. 😀 Előre is köszönöm a rendes válaszolóknak.
Nekem terhességi kiütésem volt.(PUPP)az ártalmatlan .nekem társult hozzá kiütés is.azt hittem lenyuzom a bőröm úgy viszketett
Én nem várnák jövő hétig,az epepangas veszélyes.
Miutân olvastam az epepangásról, én is viszketgettem.
Az epepangás elvileg egyértelműen viszket. Amúgy jelenleg allergiaszezon van, szerintem virágzik a parlagfű. Ha van klíma, akkor az is segíthet, ha bekapcsolod, illetve a napi hajmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!