44-es HCH mensi esedékessége utàni napon (15.dpo). Ez nagyon kevés, ugye?
Elég gyér
De ha 2 nap múlva duplázodik akkor még akár jó is lehet!
3-427 a referenciatartimany 14 nappal ovuláció után a táblázat szerint, amit néztem.
Ne idegeskedj, teljesen jó értékes van. A fontos úgyis az, hogy 2naponta duplazodjon. Szorítok!
Önmagában egy db HCG-érték értelmezhetetlen, lehet nagyon kevés is meg pont jó is.
Nekem egy ismerősöm van, akinek az elmaradt napján nem is volt pozitív tesztje, hanem csak 3-4 nap után. Később fogant a baba, az uh-n is pár nappal fiatalabbnak mérték mindig.
Az a lényeg, hogy két nap múlva duplázódjon.
Jó, biztos csak én vagyok túl realista, sajnálom. Saját
és munkahelyi tapasztalatból sem hiszek a tündérmesékben. Ha valóban a 15. dpo-ról van szó, amit nem én találtam ki, akkor ez igenis kevés, bármit is írnak a netes táblázataitok. Ne legyen igazam.
Ha korábban volt már pozitív terhességi teszt, akkor pedig végképp nem bíztató a helyzet. Ha nem a 15. dpo, hanem napokkal el lett nézve az ovu, akkor van csak esély.
#8, persze. Feltehetünk bármit, de én továbbra is a realitások talaján maradnék.
2 nappal később mindössze 68 volt a hcg értéke. Én nem reménykednék ilyen számokkal.
#9! Már ő se reménykedik, de ennél a kérdésnél még csak a 44-ről tudtunk. Ha tudsz a 68-ról, akkor arról is tudsz, hogy elengedte, nem kéne még piszkálni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!