Mennyi kilót lehet maximum felemelni kismamaként? Mennyit cipelni rövidebb szakaszon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 23:48
1/4 anonim válasza:
Amennyit kenyelmesen elbirsz, kismamankent valtozo. Az elso trimeszterben persze csak a felet annak, amennyirol elhiszed, hogy elbirod.
En pl egy kisebb bevasarlasnyi cuccot siman hazavittem hetente tobbszor is (ugy 8-10 kg), es persze a 14 kilos gyerkocot is siman felemeltem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mindíg aggódós voltam úgyhogy gondoltam több száj többet mond. Köszönöm!
2010. okt. 16. 08:42
3/4 anonim válasza:
Érzed, hogy mennyit bírsz el.
Valaki 3 kilót, valaki 15 kilót.
Én pl emelgetem a 13 kilós kislányomat, de nem sétálgatok vele, mert az már nem esik jól, 39 hetes vagyok.
Az elején még tudtam vele sétálgatni is.
4/4 anonim válasza:
Egyénenként változó. Én pl. nem voltam hozzászokva az emeléshez ezért kismamaként sem nagyon emeltem 5 kg-nál többet. De ha van már (kis)gyerkőc megint más mert hozzászokik a szervezet, meg ebben az esetben egyébként is muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!