Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Aki volt már ilyen...

Kismamák! Aki volt már ilyen helyzetben, mesélne?

Figyelt kérdés

15 hetes a terhességem, és az előző szülésem után kezdődött a problémám, nagyon sűrűn benő a körmöm (lábujj) és begyullad. 2-3 nap múlva elmúlik általában, és a következő hónapban kezdődik előről. Volt már 3x műtve de nem segített, így jelenleg várnék vele, hátha ki tud jönni a sarka, de addig valószínűleg ugyanígy be fog néha gyulladni picit. Volt valaki hasonló helyzetben? Az érdekelne leginkább, hogy a babával/terhességgel ez által történt-e bármi? Úgy tudom, a gyulladás elég komoly dolgokat eredményezhet, viszont ilyennel még nem volt dolgom terhesen.

Köszönöm a hasznos válaszokat! ☺️

2023. aug. 21. 07:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyógypedikűrös? Sajnos ha ennyire gyakran benő akkor rendszeresen járhatsz, hacsak nem tud valami "végleges" megoldást találni rá.
2023. aug. 21. 07:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Voltam, nem tud segíteni míg nem nő ki a sarka. Sajnos volt aki rontott a helyzeten ahelyett, hogy segített volna. 3-nál jártam.
2023. aug. 21. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem fog problémát okozni a terhességednek. Az nem olyan nagy gyulladás, ami komoly következményekkel jár, meg pár nap alatt el is múlik.

Nekem egyik kollégámnak azt az egész részt lézerrel kivágták, mert annyira torzult a köröm növése, hogy nem volt más lehetőség. Lehet neked is ez jó megoldás lenne, de én ezzel biztos megvárnám, amíg megszületik a baba.

2023. aug. 21. 08:25
 4/12 babyboom567 ***** válasza:
100%

GYÓGYPEDIKŰRÖSHÖZ menjél.És de, tud segíteni,lehet körömszabályzót is felrakni.

Aki meg sima mezei pedikűrösként azt mondja, hogy nem tud segíteni míg nem nő ki a körömsarka, na azt messze kerüld el(ez kb olyan ,mintha a fodrász azt mondaná, hogy hát nem tud 1-2 cm-t vágni a hajadból,de nyugi úgyis letörik/kihullik nemsokára,vagy a pék mondaná,hogy tessék itt a kifli,szórd be magadnak sajttal),egy kontár, vagy kezdő és nem mer hozzáérni a lábadhoz.A benőtt köröm kezelése a pedikűrös első tananyagai között van.

2023. aug. 21. 08:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Pedig gyógypedikűrös simán kiszedi. Vagy nagyon kezdő lehetett, vagy nem gyógy. Nekem is simán megcsinálta, pedig be is gyulladt rendesen, mire odakerültem (szabin volt egy hetet, sajnos addigra teljesen begyulladt). Szépen le is kezelte, hogy lehúzza a gyulladást. Igaz nekem utána nem nőtt be megint, de nem kellett, hogy a sarka kijöjjön se semmi.
2023. aug. 21. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá Google-ban: köröm kiemelő tapasz.

Több félét kiad, vagy menj be patikába és érdeklődd meg náluk van e valami.

2023. aug. 21. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Keress gyógypedist, aki körömszabályozással megoldja a problémát.
2023. aug. 21. 11:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Sajnos bele van már vágva és a félig “levált” köröm teljesen el van bújva a bőr alatt. Amikor a gyógypedikűrösnél voltam legutóbb, azt mondta, annyira gyulladt, hogy nem tud hozzányúlni.

Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat, hátha megtalálom azt a szakembert aki tud majd segíteni, keresek tovább.

2023. aug. 21. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress tovább. Egy hozzáértő gyógypedis a gyulladást is kezeli. Hol laksz?
2023. aug. 21. 13:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Kecskemét. Nem igazán vetettem eddig bele magam a témába az utóbbi időben (mármint a keresésbe) de mindenképp keresek míg nem találok egyet aki tud segíteni.☺️
2023. aug. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!