Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha majdnem csak gyümölcsöt...

Ha majdnem csak gyümölcsöt tudok enni terhesseg alatt nem lesz gond? És akinek mélyen volt még ilyenkor a méhlepény annak felhuzodott ?

Figyelt kérdés
Ilyen nehezebb kajákat nem tudok enni . Húsból is csak a csirkemellet,rizs,hajdina ilyesmiket csak . Nagy ritkán tudok úgy enni mint terhességem előtt. 16 hetes vagyok azt hittem ez elmúlik majd. Tudni illik nagyon szerettem enni most olyam mintha ossze lenne szűkűlve a gyomrom. Doki szerint nem gond mert nem fogyok se nem hízok. Viszont a babát féltem h nem jut elég tapanyaghoz.
2023. aug. 17. 08:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

10.

Nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, általánosságban. Nem szoktam itt kommentekre válaszolgatni...

2023. aug. 17. 09:55
 12/29 anonim ***** válasza:
11# Mivel a kérdésben nem erről volt erről amiről te írtál, ezért feltételeztem, hogy nekem szántad.
2023. aug. 17. 09:58
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
5ös a sötetségről ne papolj inkabb, látszik a stílusodon,hogy nem a legélesebb kés vagy a fiókban, egyikfajta cukorbetegségnek sem a sok természetes gyümölcscukor fogyasztása az oka
2023. aug. 17. 09:59
 14/29 anonim ***** válasza:
9esnek szántam nem az 5ösnek
2023. aug. 17. 10:00
 15/29 anonim ***** válasza:
13# mert nem bírom, ha valaki kötekedik, mikor nem is érti amit írok. "egyikfajta cukorbetegségnek sem a sok természetes gyümölcscukor fogyasztása az oka" ki mondta, hogy igen? Hagyjuk inkább....
2023. aug. 17. 10:01
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, szerintem jobb lesz, ha megkérdezed a védőnőt vagy az orvost akihez jársz. :D
2023. aug. 17. 10:03
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem Te csak stresszeled a kerdezőt,hogy jujj vigyazzon méregesse a cukrát ha sok gyümölcsöt eszik..
2023. aug. 17. 10:06
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
6# Egyeltalàn nem biztos, hogy feltétlenül baj lesz, és nem is kötekedni jöttem. Viszont mivel írtad, hogy aggódsz, ezért írtam, hogy nem árt vigyázni. Nem csak az èhomi cukor számít, hanem az is, hogy ne menjen 7 fölé az egy órás érték. Terhesség alatt azért nem is néznek inzulin értéket, mivel mint írtam a terhesség alapból inzulin rezisztens állapot, sokaknàl alakul ki ilyenkor a terhességi cukorbetegség. Aminek nagyon nem tesz jót ha szinte egyfolytában gyors felszívódású szénhidrátot eszik valaki. A gyengébbek kedvéért nem mondtam, sem azt, hogy neked terhességi cukorbetegséged van, sem azt , hogy feltétlenül az lesz, sem azt, hogy ne egyél gyümölcsöt....azt meg pláne nem mondtam, hogy a gyümölcs evés miatt leszel cukorbeteg, vagy terhességi cukorbeteg!!! Ha ezek után sem érti valaki akkor csak gratulálni tudok.
2023. aug. 17. 10:08
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
17# Ez olyan nagy stressz, hogy írtam, hogy figyeljen oda? Hát jó. Szerintem olvasgass utána egy kicsit.
2023. aug. 17. 10:12
 20/29 anonim ***** válasza:

Az én helyzetem is elég hasonló a tiédhez, csak én még a csirkemelltől is rosszul vagyok. Alapvetően nem igazán szeretem a húsokat, de terhesség előtt legalább csirkét meg halat tudtam enni... Ráadásul a növényi fehérjeforrásokat sem kedvelem... A sajtot imádtam, de alig bírok abból is enni most, mert annyira zsírosnak érzem. Meg tojást sem nagyon, max. a főtt tojásfehérjét.

Amivel próbálok kompenzálni, az a natúr, teljesen ízesítetlen fehérjepor (ez sem esik jól, de ezt legalább húzóra lehet inni), illetve veszek natúr skyrt vagy 0%-os natúr görög joghurtot, és ahhoz keverek gyümölcsöt. Ezekben viszonylag sok a fehérje, kevés a zsír, és legalább elviselhetővé tudom tenni a gyümölcsökkel. Meg hát szedem a vitaminokat, meg némi extra vasat, mert abból természetes úton kb. nullát viszek be jelenleg.

2023. aug. 17. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!