Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha majdnem csak gyümölcsöt...

Ha majdnem csak gyümölcsöt tudok enni terhesseg alatt nem lesz gond? És akinek mélyen volt még ilyenkor a méhlepény annak felhuzodott ?

Figyelt kérdés
Ilyen nehezebb kajákat nem tudok enni . Húsból is csak a csirkemellet,rizs,hajdina ilyesmiket csak . Nagy ritkán tudok úgy enni mint terhességem előtt. 16 hetes vagyok azt hittem ez elmúlik majd. Tudni illik nagyon szerettem enni most olyam mintha ossze lenne szűkűlve a gyomrom. Doki szerint nem gond mert nem fogyok se nem hízok. Viszont a babát féltem h nem jut elég tapanyaghoz.
2023. aug. 17. 08:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
73%
A gyümölcsökben rengeteg tápanyag van, a banan pl egy szuperétel, mindent tartalmaz amire a szervezetnek szüksege van. Szerintem ezen ne aggódj.
2023. aug. 17. 09:02
 2/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 😊
2023. aug. 17. 09:04
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Még bőven elmúlhat, én a 18. hétig így voltam.

De egész terhesség végéig kb. fele mennyiséget tudtam megenni az addigi normál porciónyi ételadagjaimból, ugyhogy én a terhesség feléig fogytam, de az sem volt gond.

2023. aug. 17. 09:07
 4/29 anonim ***** válasza:
23%
Én nem a tápanyag, hanem a gyümölcs cukor miatt aggódnèk. Méregesd a cukrod. A terhességi cukorbetegség nem játék és semmi köze feltétlenül a hízáshoz.
2023. aug. 17. 09:15
 5/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem a természetes gyümölcscukor miatt lesz valaki cukorbeteg utsó csak szólok
2023. aug. 17. 09:20
 6/29 A kérdező kommentje:
A nagy vérvételnél ami az elején van ott az eh gyomri cukor csak 3.5 volt . Nem tudom ez még most számít e vagy majd csak később a terheléses értéke.
2023. aug. 17. 09:21
 7/29 anonim ***** válasza:
58%

A gyümölcscukorral tényleg jó vigyázni, nekem is magas lett a cukrom sajnos, és nagyon hiányzott utána a gyümölcs, mert csak adott érkezésre ehettem, akkor is csak keveset.

Fehérjét a húson kívül mit eszel?

Én a tejet is nagyon szerettem terhesen, de a natúr joghurt, kefír, sajt stb. is nagyon ment.

Ha már egy ideje keveset eszel, akkor össze is szűkülhetett a gyomrod, de ez múlhat majd.

A méhlepényem pedig mellső falon tapadt, a 8-10. hét körül vérezgettem is kicsit, állítólag lehetett attól, hogy rálógott a méhszájra. Elég későn vándorolt jó helyre egyébként, már készültem lelkileg, hogy 28. hét körül befektetnek, de szerencsére egyszer csak már jó helyen volt :)

2023. aug. 17. 09:27
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

[link]

A terhességi cukorbetegség HORMONÁLIS eredetű.

Nem attól alakul ki, mert valaki sok gyümölcsöt eszik...

Utána kell a diéta, de a kialakulásához semmi köze!

2023. aug. 17. 09:51
 9/29 anonim ***** válasza:
5# értelmezni kéne amit írtam...a cukorbetegség és a terhességi cukorbetegség nem ugyanaz. De neked szerintem hiába magyarázok bármit. Sötét vagy, mint az éjszaka.
2023. aug. 17. 09:51
 10/29 anonim ***** válasza:
43%
8# hol írtam, hogy amiatt alakul ki??? A terhesség alapból inzulin rezisztens állapot. A gyümölcs cukor meg igen , egészségebb, mint a feldolgozott cukor, de attól még cukor. Gyors felszívódású. Amivel terhesen főleg nem árt vigyázni.
2023. aug. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!