Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden reggel görcsben vannak...

Minden reggel görcsben vannak az ujjaim a kezemen, főleg a középső, finom mozgatás hatására helyreáll, mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

38. hétben vagyok de már kb 2 hónapja tapasztalom a lábdagadással együtt.

Fogni is alig tudok vele, amíg be nem járatom…elég para. Normális a terhesség alatt? Kicsit a pattanó ujjhoz is hasonlítanám. Dokinak jeleztem egyszer de nem nagyon foglalkozott a kérdéssel, illetve mivel napközben nem jelentkezik annyira nincs is a fejemben, ilyenkor reggel viszont ijesztő.

2023. aug. 16. 06:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen sóhiányt jelezhet. Terhesség alatt gyakori.
2023. aug. 16. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Magnéziumot kéne szedni,nekem lábgörcsöm volt.
2023. aug. 16. 06:47
 3/7 A kérdező kommentje:
36. héttől elvileg el kell hagyni a magnéziumot de erről is megoszlik a vélemény..
2023. aug. 16. 06:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt, a vizesedés okozza. Masszőrhöz mentem vele, segített valamennyit, de csak szülés után múlt el végleg, mikor lement rólam a sok víz.
2023. aug. 16. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nekem is. Egy kupakot nem bírtam lecsavarni reggelente.

Szülés után elmúlt.

A magnéziumnak ehhez semmi köze.

2023. aug. 16. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2# Én már kb magnéziumon éltem amúgy,de nekem is durván ez volt. Semmi köze ehhez a magnéziumnak.:D Kérdező,nekem is ez volt,szülés után még egy hétig éreztem kb.,azóta elmúlt.
2023. aug. 16. 10:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. aug. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!