Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik velem, lehet...

Mi történik velem, lehet terhes vagyok?!

Figyelt kérdés

4 napja történt a barátommal az első alkalom. Igen, nagyon felelőtlenek voltunk, gumi nélkül csináltuk, de nem sokat, és azt is azért, mert a gumival nem sikerült behatolni. (ha lehet erről most ne oktassatok ki.) Tényleg pár löket volt az egész. Azt mondja előváladék nem volt, el sem élvezett csak a legvégén. Ezért nem értek pár dolgot

A naptárom szerint nem voltam abban a státuszban,hogy nagy valszínűséggel teherbe essek. Ebben a négy napban aluszékony vagyok, fájnak a végtagjaim, egyik reggel őrült hasfájás és hidegrázás + hasmenés. Mellesleg bő hüvelyfolyásom is van, de semmi különöset azzal nem tapasztalok, fehéres,szagtalan és nem darabos. A mai nap érzek émelygést is.

Nagyon korai megmondani tudom, rengeteget olvastam már erről. Rettenetesen ideges vagyok, és szidom magamat/magunkat a hülye felelőtlenségért.

Ötletem sincs mégis mi a bajom.. Az első szex miatt vannak ezek? Kétségbeesett vagyok, anyámmal ilyenekről nem lehet beszélni, egyből szét üvöltené a fejem.

A lehordást hanyagoljuk, így is elég fejmosást fogok kapni ha kiderül valami rossz..

18/L

2023. aug. 13. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a legfontosabb kérdésre nem látom az egyértelmű választ: hol élvezett el (nyilván a legvégén), de hol? Benned? A hasadra? És hányadik napján voltál akkor a ciklusodnak? Hány naposak a ciklusaid általában, mennyire rendszeresen/szabályosan jön meg?

Amúgy pedig nem regényeket kell olvasni hanem azt a nyomorult internetet, a 21. században MINDEN elérhető a neten.

Pl. [link]

Gumi nem csak a nem kívánt terhesség, hanem a nemi betegségek miatt is kell. Ha nem sikerül a behatolás gumiban, akkor nem vagytok még rá készen, tessék még ismerkedni egymás (meg saját) testetekkel.

Terhességről 4 nappal az együttlét után nem beszélhetünk, ha egyesül a petesejt és az ondósejt akkor kb. 4-6 nappal utána ágyazódik be és kb. 12-14 nappal az együttlét után kezdődik meg a HCG (terheshormon) termelődés, ami teszttel kimutatható, illetve egyéni érzékenységtől függően ez okozza a terhességi "tipik" tüneteket, mint émelygés, hányás.

Tehát a mostani tüneteid semmiképp nem lehetnek terhességtől. Simán lehet attól, hogy stresszelsz vagy van valami vírusfertőzésed (nem nemi, hanem a tünetek alapján valami gyomorinfluenza/vírus).

2023. aug. 14. 16:14
 12/12 anonim válasza:
4 nap után még nincs jel, szóval sztem megnyugodhatsz
2023. dec. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!