Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a szextől van? Menjek...

Lehet a szextől van? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
06.26-àn volt menzesz utoljára,ez alapján se középidőben,se menzesz idején nem vagyok, mégis barna folyàsom (nem sok, kevés alvadt vér is van benne)van, jobban fel vagyok puffadva mint szoktam,hasam nem fáj.Terhesség óta először voltunk együtt tegnap este,szàraz voltam(amúgy is az vagyok amióta terhes vagyok)egy kis nyàllal segítettem a behatolàst,mivel azóta nem kívánom a szexet egyáltalán.

#Terhesség alatti barna folyás
2023. aug. 11. 12:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Lépjünk már túl ezen!!?? Nem is mondtam neki,mert addigra már az ultrahangon nézett, és meghallottam a szívhangot.. először..
2023. aug. 13. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Persze 10-es. És terhesen orális szex sem lehet a behatolás előtt, igaz? Sőt, mindenki elszalad lefertőtleníteni a bájdorongot mielőtt beteszi. Na, pont annyi baja lesz egy kis nyáltól is.
2023. aug. 13. 16:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Na ezaz...
2023. aug. 14. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

Akkor bő nyálat kívánok, egészségetekre!

Csak majd ne gyere a "sárga folyásom van terhesen, mit használjak" kérdéssel.

2023. aug. 14. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

14-es. Ha amúgy nem betegek, miért ne csinálhatnák “nyálasan”?

Bezzeg a kutyát/macskát simán lesmárolják egyesek, azzal nincs semmi gond, de terhesen nyálazni, az már fúj.. nagyon fordítva ülünk a bilin

2023. aug. 15. 08:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van az utolsónak, és amúgy nem fogok én már ide semmit kiírni,mert nő létükre egyesek akkora bunkó parasztok...
2023. aug. 15. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!