Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a szextől van? Menjek...

Lehet a szextől van? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
06.26-àn volt menzesz utoljára,ez alapján se középidőben,se menzesz idején nem vagyok, mégis barna folyàsom (nem sok, kevés alvadt vér is van benne)van, jobban fel vagyok puffadva mint szoktam,hasam nem fáj.Terhesség óta először voltunk együtt tegnap este,szàraz voltam(amúgy is az vagyok amióta terhes vagyok)egy kis nyàllal segítettem a behatolàst,mivel azóta nem kívánom a szexet egyáltalán.

#Terhesség alatti barna folyás
2023. aug. 11. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, de ha alvadt vér is volt, én elmennék dokihoz, addig pedig nem szexelnék
2023. aug. 11. 13:14
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Lehet a szextől, abszolút. A biztonság kedvéért elmehetsz dokihoz, de valószínűleg azt fogja megállapítani, hogy attól lehetett.
2023. aug. 11. 13:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam várok,ha holnap is lesz akkor elmegyek az ambulanciàra.
2023. aug. 11. 13:34
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

Sok mindentől lehet, megnézetném.

A síkosítót meg már feltalálták, terhesen legább ne csupabaci köpettel csináljátok, még ha amúgy nincs is másra igényetek.

Ha kell, inkább átutalom az árát.

2023. aug. 11. 15:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Mivan??!! Te miről beszélsz??!! Jó lenne ha visszavenél a stílusból,ennek nem itt van a helye.. és mint már írtam nekem nincs rá igényem,de szerintem nem felróható,mivel ilyenkor sok nőnél lemegy a libidó... És nem vagyok csöves hogy ne tudnék venni, úgyhogy tényleg ennek itt nincs helye!! Szó sincs erről..van,képzeld,csak mivel régi,nem mertem hasznàlni! Okoska!!
2023. aug. 11. 16:32
 6/16 anonim ***** válasza:
14%

Nem arra utaltam, hogy a szexre nincs igényetek, hanem a köpet helyetta síkosítóra, te Mensa-tag.

Ach, értem, a régi síkosítónál szerinted terhesen biztonságosabb egy nagy adag csula.

Uh, b+...

2023. aug. 11. 16:38
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Terhesen pont, hogy emelkedik a libidó, és a szárazság is fura. Előszőr azthittem, hogy most szültél akkor normális lenne. Szexet most hagyjátok legalább a 12.hétig. Ha úgyis barnáznál azonnal doki, mert progeszteron hiányra utalhat
2023. aug. 11. 22:12
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Nincs arra szabály, hogy terhesen emelkedik a libidó 😂 Nekem sem emelkedett, szex után barnáztam is, mégsem volt semmi bajom, sőt progeszteron hiány sem állt fenn. Ettől függetlenül az első két ilyen alkalommal elmentem orvoshoz, ott mondták, hogy az együttlét lehetett az oka.
2023. aug. 12. 08:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is ezt mondták, még aznap elmentem az ambulanciàra,azt mondta a doki 12 hetes koromig hanyagoljuk a szexet,szedjek több magnéziumot is. Tegnap még kétszer annyi mennyiség jött, mára nagyon kevés. Igen, amióta terhes vagyok,teljesen száraz vagyok.
2023. aug. 13. 16:23
 10/16 anonim ***** válasza:
32%
#9. Azt nem mondta a doki, hogy nem nyállal kéne kenni az alvázat?
2023. aug. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!