Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok mèg így? Mennyire nehéz?

Voltatok mèg így? Mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Férjemmel mindig is úgy voltunk, hogy majd egyszer vállalunk gyereket, ha majd minden körülmény megfelelő lesz, ha lesz hàzunk, megtakarításunk és eldöntöttük hol akarunk élni.

Jelenleg kamionozunk, járjuk Európát amit nagyon èlvezek, sokat kirándulunk, szèp helyeken járok és jól is keresünk. Úgy néz ki, hogy hamarabb leszünk szülők, mint terveztük, ami most rendesen megijesztett. Persze jobb, mint ha nem lehetne, de amilyen zavart hormonjaim voltak mindig is, sosem gondoltam volna ilyen könnyű “véletlenre”.

Szégyellem, de amennyire vágytam is rá, most annyira vagyok megijedve, elbizonytalanodva és okolom magam, amiért nem vigyáztunk jobban. Pénz lenne egy kisebb házra, de azt sem tudjuk konkrétan hol telepedjünk le. Ezt a munkát nem fogom tudni folytatni, pedig szeretem, max ha nő de akkor sokat kellene nagyszülőkkel lennie. Amíg nincs saját lakás, az én szülői házamban lakhatnánk. Most az üres, de anyukám biztosan haza költözne (élettársától) ha ott lennénk. Persze a segitseg biztosan jól fog majd, de amíg együtt laktunk nagyon sokat vitáztunk, amit nem szeretnék újra átélni.

Szóval tanàcstalan vagyok, nem tudom hogy lesz ès mit csinàljunk.

Sokan mondják, hogy tökèletes körülmény sosem lesz, de mégis annyira nehéznek látom így a helyzetet.

Aki volt hasonló helyzetben, hogy hamarabb jött a tervezettnél, hogy vészelte àt és mennyire volt nehéz ?

2023. aug. 11. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mi belevágtunk, akkor nagyjából arra számítottunk, hogy 1 év múlva össze is jön. Valahogy egyikünk sem adott neki sok esélyt. Bulizgattunk, éltük az életünket, aztán a második hónapban terhes lettem. Tesztelni se mertem egészen 2 hét késésig, mert meg voltam győződve róla, hogy csak a fogamzásgátló elhagyása miatt késik, mert felborult a hormonháztartás. Bőgtem a wc-n a pozitív teszt felett, hogy most vége a szabad életnek, vége mindennek. A dokinál, amikor meghallottam a szívhangot, azonnal, minden kétségem elszállt. Ott kb szerelmes lettem. Majd mikor megszületett a gyerek, történt valami, ami miatt soha nem hozhattuk haza. Ott és akkor teljesen összetörtem, magamat hibáztattam, hogy nem akartam eléggé az elején és azért történt. Azóta van még egy gyerekem és most lassan egy éve küzdünk még egyért, egyenlőre sikertelenül.
2023. aug. 11. 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:
2023. aug. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!