Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 47évesen szerintetek nagyon...

47évesen szerintetek nagyon gáz gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Sajnos rengeteg problémám volt az életembe, nagyon sok nehézségen vagyok túl és sajnos idáig esélyem sem volt arra hogy családot alapítsak de most úgy néz ki hogy az életem kezd rendbe jönni és nagyon régóta szeretnék gyereket.Szerintetek hülyeség? Félek hogy egy életre megbánnám.
2023. aug. 9. 13:08
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Nagyszülője lehetnèl a gyerekednek, ha most vàllalnàl.
2023. aug. 9. 19:23
 42/51 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan ilyen passzív agresszívan itt vadidegenek random ideköpött válaszai alapján döntöd ezt el??

A párod akar? Vele kell ezt megbeszélni.

Nekem van olyan rokonom, aki 51 évesen szült. Véletlen volt, azt hitték, már terméketlen, mert nem menstruált már. Mégis megfogant a gyerek. Most megy iskolába szeptemberben, teljesen egészséges, boldog gyerek.

2023. aug. 9. 20:05
 43/51 anonim ***** válasza:
44%

Ritka gyenge szar kifogás, hogy kellett.

Nem , nem kellett. Lehetett volna más megoldás is, senki nem kötelezhet arra, hogy fel add az életed , te még is meg tetted.

2023. aug. 9. 20:32
 44/51 anonim ***** válasza:
84%
Szeirntem hülyeség, de ez csak az én véleményem. Én 47 évesen élvezném inkább az életet, nem vennék ekkora terhet a nyakamba. Nem kell mindenkinek gyereket vállalni, más dolgokban is meg lehet találni a boldogságot.
2023. aug. 9. 21:05
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Örökbe is fogadhatsz idősebb gyereket is akár, így a biológiai órát megkerülöd és be is hozhatsz éveket. Persze ez nem mindenkinek tetszik, de szerintem esetedben nem lenne rossz megoldás.
2023. aug. 9. 21:31
 46/51 anonim ***** válasza:
89%

Én azt gondolom ezt ne itt szavaztasd meg,hanem a pároddal üljetek le és beszéljétek át. Te ismered az egészségi állapotod,stb. Ha szeretnétek és ti ketten úgy döntötök,akkor ki a fenét érdekel más,ti életetek. Amúgy nekem van egy ismerősöm,50 elmúlt,nem menstruált már, felnőtt gyerekei voltak,amikor mozgást érzett a hasában konkrétan. Nagyon telt nő volt,elment a dokihoz,ahol kiderült hogy már 20 hetes is elmúlt. Egészséges lánya született,megélte bőven a felnőttkorát,unokáját és nem betegségbe hunyt el,balesetbe. Az apja pedig a mai napig él,a tesói imádják pici kora óta a nagy korkülönbség ellenére is,boldog családi életük van. Van bizony ilyen is,nem is egy.

Nektek kell mérlegelni ezt. Párod mit mond erre? Én nem tudtam volna háziápolásra áldozódsz életem.:(

2023. aug. 9. 21:41
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
46# vagyok. "Áldozni",elírtam.
2023. aug. 9. 21:42
 48/51 anonim ***** válasza:
81%
6-os: én meg azt mondom, hogy vállalj, mert én is most, 46-hoz közelebb próbálkozom 2x a lombikkal - na most akkor kire hallgatsz? Vagy csak szórakozol? Nem vicces, csak mondom.
2023. aug. 9. 21:54
 49/51 anonim ***** válasza:
34%

23#

Alapvető dolog az, hogy felneveled. Igaz, ezt senki nem tudja biztosra ígérni, de te még annyira sem.

2023. aug. 10. 08:18
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy kamu-e a kérdés, de tegyük fel, hogy nem kamu :)

Kérdező, szerintem egy ilyen kérdésben ne a GYIK közönségtől kérj tanácsot. Ez a te életed, nehogy már hagyd magad befolyásolni. Ezt csak és kizárólag te és a párod döntheted el. Most őszintén, csak azért mert itt pár arctalan ismeretlen ember azt mondja h ne tedd, már túl késő, túl öreg vagy bla bla bla… ugye te sem gondolod komolyan, hogy helyes dolog az h hagyod magad befolyásolni? :)

Való igaz, hogy nem a 47 éves kor a legmegfelelőbb a gyerekvállalásra, de attól még egy próbát megér. Nekem egy jó barátnőm pont 47 éves, most nemrég született meg a kisbabája es úszik a boldogságban :) ő a súlyos beteg ágyban fekvő párját ápolta szinte egész fiatalkorában, ezért szó sem lehetett náluk babarol. Aztán a ferje meghalt, neki lett új párja es belevágtak a babaprojektbe, es igaz nem könnyen, de össze is jött nekik, mindketten lassan 50 évesek :) de ha megnézed, rengeteg hírességnek is 40-50 évesen lesz gyereke. Neked miert ne sikerülhetne, miert ne jöhetne össze? :) az biztos, ha meg se próbálod akkor tuti nem lesz. Az meg hülye duma, hogy öreg leszel, na es?? Az itt hozzászólóknak üveggömbje van, hogy látják te meddig fogsz élni?

Én azt tudom tanácsolni, hogy eld úgy az életed, hogy csak es kizárólag magadra hallgass es a saját döntéseidet te hozd meg, ne csak ebben a témában, hanem mindenben. Jobban jársz :)

2023. aug. 11. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!