Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 47évesen szerintetek nagyon...

47évesen szerintetek nagyon gáz gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Sajnos rengeteg problémám volt az életembe, nagyon sok nehézségen vagyok túl és sajnos idáig esélyem sem volt arra hogy családot alapítsak de most úgy néz ki hogy az életem kezd rendbe jönni és nagyon régóta szeretnék gyereket.Szerintetek hülyeség? Félek hogy egy életre megbánnám.
2023. aug. 9. 13:08
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
77%
Férfi vagy, vagy nő?
2023. aug. 9. 13:11
 2/51 anonim ***** válasza:
80%
Férfi vagy, vagy nő?
2023. aug. 9. 13:11
 3/51 A kérdező kommentje:
2023. aug. 9. 13:17
 4/51 anonim ***** válasza:
92%
Nő vagy? Ha igen, és még nem vagy előrehaladott terhes, valószínűleg nem az lesz a legnagyobb akadály ezen a téren, hogy ki mit mond.
2023. aug. 9. 13:18
 5/51 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem mindegy, hogy férfi vagy nő, igen, azt gondolom, 47 évesen már késő. Basszus, az mindjárt egy középkorú ember.

A gyerek 20 éves korára majdnem 70 lennél, ha megéled egyáltalán.

2023. aug. 9. 13:31
 6/51 A kérdező kommentje:
Oké értem akkor nem vállalok
2023. aug. 9. 13:32
 7/51 anonim ***** válasza:
46%

Manapság egy magyar el se él 70 éves koráig...

Egy "gyereknek" 20 éves kora után is szüksége van a szüleire. Hogy támogassák.

Nem arra,hogy ő cserélje a pelenkát a szülei alatt....

2023. aug. 9. 13:33
 8/51 A kérdező kommentje:
Oké felfogtam.
2023. aug. 9. 13:34
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

Miért másoktól kérdezel ilyet? A Te életed, a Te döntésed és a párodé.

Ti döntitek el, mit vállaltok be és mit nem.

Valójában teljesen mindegy mindenkinek, hogyan döntesz, döntötök, NEKTEK nem mindegy. És bárhogyan is lesz, mindig lesznek, akiknek nem fog tetszeni a döntés. Ne mások véleménye a lényeg itt, hanem az, hogy a szívetekben mi van. Természetesen úgy gondolom, eléggé érettek vagytok ahhoz, hogy felelősségteljes döntést hozzatok. Én mindenképp azt kívánom, hogy sikerüljön, amire mindketten vágytok, a boldogság....

2023. aug. 9. 13:40
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
Te azért nem vállalsz gyereket, mert valaki ideböfögi, hogy öreg vagy?! 47 évesen eleve kevés az esélye, hogy összejöjjön. Talán lombikkal, de ahhoz még ennél sokkal jobban kell akarni, hogy bevállalja valaki.
2023. aug. 9. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!