Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj,ha orgazmus utàn bekemènye...

Baj,ha orgazmus utàn bekemènyedik a pocim 18 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Most vagyok 18 hetes terhes 2 babàval ès fèrjemmel 3 naponta van szex.Szex utàn 1-2 percre kb bekemènyedik a pocim,de nem fàj ès nem görcsöl.Nagy baj ikreknèl vagy ùgy àltalàban a szex utàni keményedès?

2023. aug. 8. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Természetes jelenség. Az orgazmus méhösszehúzódásokat vált ki a terhesség alatt, azt érzed. Az orvosoddal beszéld meg, hogy a te esetedben mennyire kockázatos a szex. Ikerterhességnél kb mindenről letiltják az embert biztos ami tuti alapon, de ha eddig nem szóltak, akkor hátha modernebb dokid van :)
2023. aug. 8. 14:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm :) Eddig is szex utàn kemènyedett a pocim 1 vagy 2 percre ès soha nem fàjt, nem görcsölt,csak gondoltam ràkèrdezek,hàtha valaki tud tapasztalatbòl mondani valamit,hogy ikreknèl ez problèmàt jelent-e.Erről sehol nem talàltam semmit😅
2023. aug. 8. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
De egyèbkènt az orvosom nem emlìtette,hogy nem lenne szabad a szex.
2023. aug. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!