Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem, hogy terhes vagyok?

Nem érzem, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Kereken 12 hetes terhes vagyok.

Enyhén érzékenyek a mellem, illetve kb minden másnap, harmadnap reggeli rosszullét van.

De a hasamban , alul már semmit nem érzek. Az elején volt enyhe görcs, nyomás érzés. Most szó szerint semmi. Valószínűleg pár nappal később fogant, így orvoshoz 14.-én van idő pontom. (Az orvos így kérte).

De aggódom. :(

Kérlek ne nézzetek paramaminak, sem tudatlannak. De fogalmam sincs, hogy kellene e bármit éreznem a hasamban. Mármint a méhem környékén.

Több ismerős , aki babát várt,azt mondta, hogy nekik alul mindig húzódott, görcsölgetett.

Nekem semmi. Nem fáj, nem görcsöl. Tüsszentésnél bele nyilal, és ennyi.

Szóval a lényeg, kellene bármit éreznem?

2023. aug. 6. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Örüljél.

Semmit nem KELL érezni.

Hát, nehéz nem tudatlannak nézni így...

2023. aug. 6. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell semmit érezned,látszania se kell,sőt a rosszullét sem mindenkinél van.Nekem van 5 gyerekem,soha,egyszer sem fájt a hasam alul,felül,sehol,az elején,nem voltam rosszul,nem hánytam,és látszani is csak félidő után látszott,hogy kismama vagyok,és nem azért,mert kövér vagyok.Teljesen rendben vagy,nem kell izgulni.
2023. aug. 6. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Azt éreznéd, ha elment volna a baba, ha amiatt aggódsz. Majd fogod a végén érezni, hogy terhes vagy, ne aggódj. Az első trimeszter tud a legrosszabb lenni, a legjobb dolog, ami történhet veled, hogy nem érzel semmit.
2023. aug. 6. 10:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Kedves első, Köszönöm neked is. :) Az utolsó mondatodra nem reagálok. Bár természetesen veled örülök, hogy legalább itt meg tudsz alázni másokat. ☺️

2023. aug. 6. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10-11. hét óta nem érzem azt a görcsölgetést, amit az 1. trimeszterben. Most max. húzódnak a szalagok egy kiadós tüsszentés után. Már a 20. hetet taposom, tök jól van a gyerek :). Ne aggódj, és örülj, nincs semmi.
2023. aug. 6. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen én is kb. annyit éreztem,mint te, annyi különbséggel, hogy nekem reggeli (vagy bármikori 🙂) rosszullétem sem volt egyszer sem 😀

A 3-as viszont nem teljesen írja jól, sajnos teljesen tünetmentesen is megállhat a baba a fejlődésben, ezt hívják befejezetlen vetélésnek (misssed ab). Ez ellen viszont semmit nem tudunk tenni, ezért nem is kell ilyesmivel foglalkozni. Jó esetben amíg bármilyen tüneted van, addig a babával is minden rendben, bár sajnos vetélés után is kell kis idő, míg a hormonok szintje lecsökken, ami megtévesztő lehet.

Nyugodj meg, biztos minden rendben lesz az orvosnál, a 12. hét után pedig, ha az utrahangon mindent rendben találnak, már nagyon lecsökken az esélye, hogy valami probléma lesz terhesség alatt a babával!

2023. aug. 6. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell érezni
2023. aug. 6. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 13-ik hétben járok és pont a napokban ezen agyaltam, hogy elmúlt ez a mindjárt megjön érzés.. aztán tegnap jelentkezett, akkor amiatt voltam betojva 😅

Nekem a mellérzékenységen kívül semmi tünetem nincsen, nagyon ritkán van már csak hányingerem.

Minden terhesség más és más.

Ne aggódj emiatt, minden rendben!😊

2023. aug. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!