Terhesen vörösvérsejt sűlyedés???
2 trimeszterben jàrok! Most jött meg a vérképem! Nem tünik valami jónak amikre jelet kaptam az a
Vörösvérsejt szám: 3,7referencia:4,1-5,1
(De látom a fehérvérsejt szám epp nem kapott plusz jelet de már emelkedőben van 10,4)
MCH: 34 referencia 28-33
Vörösvérsejt sűlyedés: 31 referncia 3-21
CRP az rendben van
Nezem a többi értéket az eozinofil granulocita a , karbamid , a kreatinin , az eGFR-EPI igaz nem kaptak éppen jelzést ,de eléggé le vannak csökkenve
A GPT (ALAT) meg magas éppen nem a kapott jelzést.
Ezek az értékek gyulladást jeleznek a szervezetemben?
Valaki èrt hozzà valamennyire? Holnap megyek orvoshoz ki elemzésre.. de eléggé aggódom ..
Ezert nem kellene atlag embernek kiadni az eredmenyt, borzaszto a magyar rendszer.
Semmit nem jelent.
Süllyedés (igy írjuk helyesen ) pl. egy megfazasban felmegy 60-ra. Szalmonellaban 2000-re, es meg az sem egy marha nagy betegseg.
A 31-es versullyedes teljesen normalis, max. egy kis orrdugulast jelez.
Meg terhesseg nelkul is tok normalis valamennyi elteres, hat igy meg foleg.
Azert ennyire ne panikolj mar a semmin.
Utana olvastam a neten ,vörösvérsejt süllyedést terhesség miatt is jelezhet magasabbnak.
És a gyulladást minden esetben csak az emelkedett CRP mutatna?
Nekem is tiszta csillagos volt a vérképem, megmondta az orvos, hogy ez egy tipikus kismama vérkép, no para.
Ne állj neki házilag elemezni, beszélj a háziorvossal!
Engem az èrdekelne terhessèg nèlkül lett nekem most magas.
20 nm/h alatt lenne jò.
Nekem 31.
A google mindent ìr daganat pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!