Hogy bírtátok ki az első ultrahang vizsgálatig?
Figyelt kérdés
A 10. hétre megyek terhességmegállapitásra, ami csak 1 hét múlva lesz. Nem birom kivárni, hogy egyáltalán van-e szivhangja? Más is gondolt ilyenekre, vagy csak én reagálom túl? Nem birnám ki, ha kiderülne, hogy elhalt a magzat, hiszen ezidő alatt teljesen beleéltük magunkat a dologba.2023. aug. 3. 09:13
1/7 anonim válasza:
De, kibírnád. Nagyon sz@r lenne, de kibírnád.
Mondjuk én addig nem éltem bele magam, míg nem voltam dokinál. Sőt, utána is csak óvatosan.
2/7 anonim válasza:
Nagyon lassan megy az idő ilyenkor. Én 2 hét múlva megyek, az a baj, hogy én is beleelem már magam, de próbálom magam mással lefoglalni.
3/7 anonim válasza:
Én is azt gondoltam, hogy nem bírnám ki, de kibírtam. Megértem az aggodalmad, de ne stresszelj. Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
4/7 anonim válasza:
Könnyen, nem vagyok feleslegesen izgulós vagy idegeskedős fajta
5/7 anonim válasza:
Próbálj programot szervezni, betabkazni magad, hogy minél gyorsabban teljenek a napok. Én tegnap voltam, szintén a 10.heten, múlt hét péntek-vasárnap kirándulni voltunk baratoknal, így a pakolasra, az útra, majd az ott töltött időre koncentráltam.... Utána kedden anyumekhoz mentem, szerdán meg a vizsgálatra... Szóval majdnem minden nap volt valami....
Nehéz, de bízni kell a csöppségben, hogy megbirkózik az életbenmaradás feladataval!
6/7 anonim válasza:
Siman
12 heten mentem elsore valami genetikai UH miatt
Nem vagyok az az izgulos meg jaj tipus
7/7 anonim válasza:
Pont mint az 1-es. Nem eltem bele magam a 12. heti ultrahangig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!