Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iqos terhesség alatt?

Iqos terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én letettem az iqost is most hogy várandós vagyok, nem tagadom iszonyatosan hiányzik. De a kérdés inkább az hogy mennyire káros a babára nézve,jobb lehet egyébként mint a sima cigi vagy ti sem tennétek különbséget a kettő közt.Nikotint tartalmaz mind a kettő. (Nem akarok vissza szokni, csupán kíváncsiság,sehol nem lehet olvasni erről)
2023. aug. 2. 08:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit tudtam én, hogy nincs égéstermék, füstöl az is, honnan tudnám. Nem élek ilyenekkel. Vagy 7 éve leszoktam, akkor még nem igazán volt menő ez, talán ezek az elektromosak csak.

De egyébként a kérdezőt sem értem. Mit mentegeti ezeket, akik ennyit nem bírnak ki a gyerekük kedvéért? Meg még nyugodt baba. Biztosan...

Én borsodi vagyok, feküdtem sajnos az osztályon az elején is, meg a végén is. A sok retek, azért fogták bent őket, mert nem fejlődik a baba, rossz az áramlás, sorvad szerencsétlen már az anyjában, de szökdös le cigizni. Meg szülés után első dolga. Undorító, mocskos nők azok, ha ilyen, ha olyan cigi is. Nem érdekel, ha a véleményem sért bárkit is, ez az igazság. Telibe veszélyeztetésnek kéne számítania, és ki se adni az olyannak csóri babát. Ha nem lenne telített a rendszer, nem is adnák oda...

2023. aug. 2. 15:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

21.

Ne érdekeljen, ha sért bárkit is, mert igazad van.

Ezen az sértődik meg, aki érintett.

De jellemzően ahelyett, hogy önkritikát gyakorolnának, még nekik áll feljebb.

Múltkor ki is léptem egy csoportból, mert ez jött témába, és a sok barom még küldte befelé a pár hónapos gyereke képét, hogy milyen "egészséges", pedig ő végig cigizett, és hihihi.

Meg beírja a másik agyhalott trampli, hogy "ő ettől nem rossz anya". :DDDDDD

Mikor már eleve úgy indítja az életben a gyereket, hogy kockáztatja az egészséget..🤮

2023. aug. 2. 15:11
 23/28 anonim ***** válasza:
45%
Én nem dohányzok, de a kommenteket végig olvasva néha felnevettem. Az aki dohányzott már csak idézőjeles "" anyuka lehet? Akkor az is aki kólát ivott, aki vegyszerrel takarított, aki a főút mellett töménytelen mennyiségű kipufogógőz mellett biciklizett/sétált.🤣 az egyik barátnőm hatalmas nagy bagós volt. Bent az iqost szívta, kint a cigir egyiket a másik után. Tehessége alatt reggelente 1 szál iqost elszívott, semmi baja nem lett a gyereknek, nem nikotin függő, nem ordít. Ezzel persze nem azt mondom hogy szívja a kismama a cigarettát, de már túl megy minden határon ahogy egymást kioktatjátok TUDATLANUL!!! Amúgy öreganyáink végig bagóztak, aztán ahogy a kórházból kiestek az újszülöttel bent a szobában is szívták kettessével, senkit nem érdekelt hogy ott egy újszülött. (Láss csodát mennyivel kevesebb pszichopata, autista, ADHD, stb gyermek volt akkoriban). :) lehetne a túl egészséges, túl féltett gyermekek betegségeiről is statisztikát csinálni, nem csak a dohányosokról...
2024. ápr. 16. 15:06
 24/28 anonim ***** válasza:
52%

23!

Mindjárt kiderül, hogy anyuka kismamakénti cigizése az autizmus és az ADHD ellenszere.

Nem 1 tanulmány van arról, hogy mennyire káros a magzatra.

A kólaivást meg takarítást meg ne vegyük már egy kalap alá ezzel.

Ne írj már baromságokat.

2024. ápr. 16. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
34%
Nem a dohányzás az ellenszer, de lehet a túl féltés a túl egészséges és a túl steril környezet is elég ártalmas... :) mellékesen a cigarettában a kátrány a papír a stb az ami káros a magzatra, az anyára, a környezetre. Az iqosban/elfbárokban ezek nincsenek. Nikotin van!!! A nikotin nem káros, csak függőséget okoz, ami nem ugyan az. Nem mellesleg nincsenek vizsgálatok csak nikotint használó kismamák magzatairól. :) így kérlek, te se írj baromságot!
2024. ápr. 16. 15:54
 26/28 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, a rengeteg rákkeltő anyaggal ne is foglalkozz…
2024. ápr. 16. 21:37
 27/28 anonim ***** válasza:
27%
Látom kiragadtad a lényeget. :)
2024. ápr. 16. 22:17
 28/28 anonim válasza:
Kedves 21 es válaszoló, attól ért valaki dohányzik nem biztos hogy nem lessz egészséges a gyereke én is szültem 13 éves már a gyerek és soha semmi gondom nem volt vele akkor sem és most sem, és ez a megfogalmazás hogy a sok retek hát igazán példaértékű beszéd. Nem védem azokat az anyukákat akik cigiznek nyilván nem egészséges de azért annyira nem is káros mint ahogy te azt mondod vagy írod, ja és gondolom te egy példaértékű kismama voltál és most meg minta anya vagy hibátlanul. Ja mielőtt azért bármit is válaszolnál hozzá teszem h egészségügyi dolgozó vagyok és már láttam pár dolgot h okkal írjam ezeket. Kérdezem akkor tőled ha ilyen szépen tudsz fogalmazni hogy aki nem dohányzott és mégis elvetélt vagy betegen születik meg a babája az mitől van??
okt. 7. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!