Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iqos terhesség alatt?

Iqos terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én letettem az iqost is most hogy várandós vagyok, nem tagadom iszonyatosan hiányzik. De a kérdés inkább az hogy mennyire káros a babára nézve,jobb lehet egyébként mint a sima cigi vagy ti sem tennétek különbséget a kettő közt.Nikotint tartalmaz mind a kettő. (Nem akarok vissza szokni, csupán kíváncsiság,sehol nem lehet olvasni erről)
2023. aug. 2. 08:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik napról a másikra tettem le a cigit 10 év dohányzás után (csakúgy, nem várok babát), és azóta nem is jut eszembe. Nem igaz, hogy egy várandós nő ne tudja letenni a gyereke miatt (most az ismerősödre gondolok elsősorban).
2023. aug. 2. 09:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
5-os kommenttedre. Tesom volt annyira jo fej h vegig cigizte a terhességet. A szenvedést a picinel latni kellett volna utana. Has fajas, nyughatatlan sírás (nikotin függőség). Mondjuk o szoptatas alatt sem hagyott fel vele… legalabb azt mondjuk abba hagyta 6 hetesen..
2023. aug. 2. 09:26
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
Milyen fust,egestermek?? Nincs. Vizgoz vagy pára jon ki belole. Ennek ellenere terhesen inkabb ne.
2023. aug. 2. 09:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Max nikotin menteset szivhatsz szerintem.
2023. aug. 2. 10:08
 15/28 A kérdező kommentje:
hát én úgy gondolom hogy a nikotin mentes se jobb, azzal csak egy lépcső fokra van az ember a rendeshez. Az előző válaszokra, pedig én is úgy gondolom ,hogy szoptatás után gondolkozzon el az ember bármi ilyesmin. Egyenlőre én még kávét se iszok, kb csak egyet egy hónapban az is 3 az 1 ben kikavarós. de mindenkinek a saját döntése. Engem csak érdekel beszélgetés szempontjából hogy miben különbözhetnek ezek a dolgok, mik lehetnek a referencia dumák hogy miért jobb miért más stb....
2023. aug. 2. 10:20
 16/28 anonim válasza:
85%

Mi az, hogy nem jobb? Szerinted nem jobb, ha nem tömöd a magzatot nikotinnal? Baszki

A mellé duma meg nem kell

2023. aug. 2. 10:37
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyeneknek nem engednék gyereket vállalni.

Ez már túlmegy a "mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja" közhelyen.

2023. aug. 2. 10:42
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

Mikor kórházban voltam, sorra jártak le dohányozni a terhes nők... Hadd ne mondjam, melyik csoportból kerültek ki főleg... A maradék meg szerintem épp, ha a 8 általánost elvégezte.

Aki ennyire állat, hogy terhesen bagózik, az egyértelműen agyhalott idióta.

2023. aug. 2. 10:43
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

Amikor szultem a fiamat,volt a szülőszobán meg egy "anyuka"ott ordított,hogy fáj fáj segítség...két hányás között (hányt is)megkérdezte a nővérkét,ki-e mehet cigizni

Köpni nyelni nem tudtam.Meg a fajasaimat is elfelejtettem egy pillanatra....

2023. aug. 2. 11:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Igazából káros mindkettő. Kérdező,2 ismerősöd dohányzik/dohányzott valamilyen formában a terhesség alatt és nem lett probléma (1 hónapos,az még semmi idő,hogy bármi is kiderüljön...),akkor ebből le lehet vonni egy statisztikát? 10 emberből 5-nek lett baja,a maradék 5-nek meg nem,akkor inkább kockáztassa be az ember,hátha pont a jobb helyzetbe esik bele? Velünk dohányzott annak idején anyukám,én a mai napig fulladós vagyok egy sima náthától is olyan szinten,asztmás lettem,és bár nincs összefüggés,de a fene se tudja,hogy a petefészek kimerülés genetikailag nem-e pont egy ilyesminek a következménye,ami már 25 évesen megvolt. Az öcsémnek emellett a méhlepény elöregedett korán és 29 hétre született. Lehet mondani,hogy "biztos nem attól". És ha igen?Elég nagy véletlen volna. Be mernéd kockáztatni? Az ilyen emberek egyébként mindenhol le vannak nézve,mint az ismerőseid.

Gyerekosztályon dolgozom,bizony volt nikotinfüggő csecsemő...fantasztikus látvány volt,gondolhatod. Az ilyen picit az anyjával láttatnám el,amikor remeg és minden problémája van. Amikor 2 szoptatás között rohangálnak le dohányozni az anyák,tudom az ilyen típusú emberek letojják,de megvan mindenkinek bent erről a véleménye rendesen. Lejáratja magát mindenki előtt konkrétan amellett,hogy a gyerekét károsítja vele. Szemen köptem volna magam,ha terhesen dohányzok bármilyen formában. HA azt mondják ki,hogy nem káros akkor sem tenném,fel se merülne. Pedig még csak ősanya se vagyok,csak józan észjárású. :D

2023. aug. 2. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!