Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már ilyen hogy terhesen...

Volt már ilyen hogy terhesen ennyit aludtatok?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Dolgozom. Hosszú rövid hétben (12órát) lehet ez is rá tesz. Mikor otthon vagyok egész nap alszok.Szó szerint. Reggel felkelek ,reggelizek aztán alszom. Délben felkelek ebédelek ,alszom. Ez így megy egész nap estélig. Persze ha kell bevásárolni elmegyek, takarítok is. Normális jelenség ilyenkor az ennyi alvás?
2023. aug. 1. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon fáradékony voltam az első trimeszterben mind a 3 terhesség alatt. Annyi különbséggel, hogy sajnos nem tudtam ennyit pihenni. Első terhesség alatt igen. Másodiknál és most a harmadiknál nagyon keveset tudtam és tudok.

Egyébként aludj amennyit tudsz. Én a 25.héttől kezdve , alig tudok aludni.Szinte semmit. Sehogysem kényelmes már.😥

34+1 hkm

2023. aug. 1. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én alig vártam, hogy haza érjek a munkából, vagy 5-re vagy 6-ra értem haza, köszöntem a férjemnek, lefürödtem, valamit ettem, kicsit beszélgettünk, 7-kor, de legkésőbb 8-kor már aludtam masnap reggel 7-ig.

Olyan is volt, hogy 2-kor elengedtek a munkahelyemről, haza értem 3-ra és azonnal bevágtam a szunyát másnap reggel 6-ig, 7-ig.

2023. aug. 1. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Párom is 8 hetes, ő is rengeteget alszik
2023. aug. 1. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En agyba voltam parancsolva. Azt hittem majd meg fogok bolondulni, es alvasgondjaim lesznek. Haaaat nem volt 😅😅 aludtam délután kicsit, es siman vegigaludtam 10 orat ejjel 🤣🤣
2023. aug. 1. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Első gyerekkel én is egész nap aludtam szinte, másodikkal egyszer elaludtam a földön, amíg rajtam duplozott a nagyobbik, nyilván kb 5 perc után be is verte a fejét és sírt, azután ha kellett állva vigyáztam rá, hogy el ne ájuljak. Hálistennek második trimeszterre ez elmúlt mindig.
2023. aug. 1. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsó trimeszter ezzel jár énis sokat aludtam, most léptem be a 2. trimeszterbe és ez a nagy fáradalom lecsökkent.Kevesebbet alszom.
2023. aug. 1. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
nálam is ez volt a terhességem elején, eléggé fáradékony voltam és szinte egész nap aludtam. mondjuk nem tudom, hogy esetleg másnál is így volt-e, viszont én a terhességem végéig fáradékony voltam és egész nap tudtam volna aludni 🤣
2023. aug. 1. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Simán alszok az éjszakai 8 óra mellé 1-2 órát pluszba úgy, hogy szabin vagyok, tehát nem vagyok lestrapálva.

Mondjuk progeszteronpótlásra van szükségem, tehát az valószínűleg ront a dolgokon. A legálmosabb viszont tényleg ezen a héten voltam eddig.

8hkm

2023. aug. 1. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Első trimeszterben egész nap képes voltam aludni, annyira fáradt voltam. Alig bírtam dolgozni. Amint hazaértem másnap reggelig aludtam, szabadnapokon fel sem keltem. Azért is könyörögni kellett magamnak, hogy fürödni keljek fel
2023. aug. 1. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok kB a 9.hetben....reggel felebred unk az egy évesemmel, és én már úgy számolom vissza a 4 óra éber időt, hogy mikor teszem le aludni és mehetek én is.... Alszom kB 2 órát, aztán alig várom, hogy este megjojjon a férjem, akkor 6korul újra lefekszem, ha tehetem.... Felelek mosdatnu, altatni, de fél 10-10 körül aztán megyek is aludni.
2023. aug. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!